Alla inlägg under augusti 2008

Av Sandra Sterner - 17 augusti 2008 00:15

Nu blir det sista inlägget för i kväll.

 

Konserten med Madonna som visades i kväll på kanal5, var tyvärr, för mig en besvikelse och se. Visst var det en mycket påkostad konsert, och en väldigt vacker scen, och mycket duktiga dansarna, men utöver det så var själva framträdandet och koregrafin av Madonna inte speciellt bra.

 

 Nu börjar snart skolan igen för alla elever och inför Carolines 

skolstart som börjar nu på måndag, så har hon gått och tjatat på mig, över att hon ville ha en ny skolväska. Den skulle absolut vara en lila eller rosa med Bratz tjejerna. Sökte på google efter ryggsäckar och hittade en sida som hette "Netty.nu" och som sålde sådana väskor som Caroline ville ha!!

 

Men när jag skulle göra min beställning, så visade sig att Bratz ryggsäckarna var slutsålda. Jag blev något irriterad, och jag som hade tänkt överraska Caroline. Men det blir till att åka in till stan, och se om vi kan hitta en sådan ryggsäck, som hon nu har önskat sig.

 

 Nu tänkte jag avsluta skrivandet för idag, för nu känner jag att det börjar bli hög tid att krypa till kojs.Tillbaka i morgon igen...godnatt och sov så gott


 

Skrivet av Sandra 17 augusti 2008 klockan 00:15

 

Av Sandra Sterner - 16 augusti 2008 21:45

 

 

Efter att ha vilat ett tag under eftermiddagen, och sprungit titt som tätt på toaletten, så börjar det nu kännas lite bättre i magen och illamåendet har helt gett med sig. Det var ju bra att "magsjukan" gick över rätt så fort.

 

Nu när Henrik nu har valt att återigen flytta tillbaka, till sin pappa, så har ett av dom större sovrummen blivit ledigt. Caroline har tidigare fått sovit i det minsta sovrummet, och nu i kväll, så hjälptes vi alla åt att flytta över hennes saker i Henriks gamla rum.

Skulle bara våran kamera fungera så skulle jag ha kunnat fotografera och få visa hur fint det har blivit i Caroline nya rum.

 

I går sprang jag på en granne då jag var på väg hem ifrån pendeltågstationen, och jag passade på att fråga henne. Om hon eller någon hon kände hade en tvättmaskin som hon vill sälja. Det lustiga med det var idag träffade jag samma granne uppe i vårat centrum. Hon talade om för mig att en väninna till henne som hade en tvättmaskin att sälja. Jag var när som helst välkommen att komma hem till henne för att kolla på tvättmaskinen. Jag och Micke gick dit nu på kvällen för att titta på tvättmaskinen, och jag kunde knappt hålla mig för skratt.  Inte för att tvättmaskinen var "ful" på något vis, men det var så otroligt liten typ en sådan man kanske köper i fall man bara är 1 person i hushållet.

 

Jag kunde faktiskt inte hålla tyst, och sa till Micke.

 

- Om vi nu ska köpa, den här tvättmaskinen så kommer det bara att få plats, ett par strumpor och en handuk, och sedan är tvättmaskinen full.

 

Micke började bara skratta....

 

- Men så liten är den väl ändå inte.

 

- Jämnför den med våran gamla som vi hade. Vi kommer att få köra den här tvättmaskinen "dygnet runt" om vi ska hinna igenom våran tvätthög.

 

Vi får se hur vi gör men som det ser ut nu inne i vårat tvättrum. Hjälp, det håller på "svämma" över med all smutstvätt, som ligger där, och det kommer inte att funka för mig i längden att springa till tvättstugan hela tiden.

 

Nu tänkte jag faktiskt gå in på ett helt annat tema. Det är nämligen så att den stora sångerskan och även skådespelerskan Madonna fyller 50 år idag.

 

Tydligen ska kanal 5 klockan: 22.00 visa en konsert med henne i kväll och den vill jag absolut titta på.I ett tidigare inlägg i början av veckan så lade jag in ett videoklipp av Madonna "Express your self" faktiskt helt ovetande att hon fyllde år idag.

 

Skrivet av Sandra 16 augusti 2008 klockan 21:47

 

Av Sandra Sterner - 16 augusti 2008 14:15

                                 

                                           

Jag har börjat må illa och fått ont i magen, och det känns som om det är min tur att bli magsjuk. Micke beklagade sig över att han hade ont i sin mage i början av veckan, men han klarade sig från illamåendet, och det satte i ca: 1-2 dagar för honom innan magsjukan gav med sig.

 

Jag orkar inte göra ordning någon lunch idag så Micke håller just nu på med dagens lunch i köket. Får se om jag orkar få i mig någon mat eller om det bara kommer att komma upp igen.

Orkar för tillfället inte skriva något mer, och kommer att inta sängläge ett litet tag och hoppas att magvärken kommer att gå över.

 
 
Skrivet av Sandra 16 augusti 2008 klockan 14:19

Av Sandra Sterner - 16 augusti 2008 10:15

 

Jag vaknade redan strax efter klockan 8 i morse. Hmm, lite konstigt, med tanke på att jag ändå inte kom i säng förrens efter klockan 2. 

 

Det kanske har att göra med att jag jobbat kvällskift och vant kroppen med att vara uppe sent på kvällarna och nätterna. Och efter det att Caroline kommit iväg till skolan, så brukar jag gå och lägga mig igen och sova ända fram till klockan 10.30

 

Som jag skrev igår så skulle jag och Micke gå till våran kvateskrog, där det ibland hålls karaoke. Micke ville så gärna sjunga karaoke.

Jag var lite orolig över om det skulle bli som förra gången vi var där, och om Micke inte skulle kunde  uppföra sig.

 

Jag hade sagt till Micke att det minsta han kunde göra för mig var att be personalen på puben om ursäkt för sitt upptränande.

Vi gick upp dit då klockan börjat närma sig 23 på kvällen, och det var rätt så mycket folk där ni vi kom fram. Bland det första Micke gjorde var att gå fram till bartjejen Lotta, och be om ursäkt, för dåligt uppförande, och sedan till vakterna Peter och Selle, och alla tyckte det var bra att han hade bett om ursäkt.

 

Jag beställde ett glas vitt vin till mig och en öl till Micke, och så stod vi och kollade på dom som sjung karaoke, och det kan faktiskt vara rätt så underhållande. Micke var verkligen på sugen på att börja att sjunga, och han gick fram till karoke värdinnan Nina som höll i karaoken, och började skriva ner en låt som han skulle sjunga, och jag visste inte alls vilken låt som han skulle börja med att sjunga.

 

Till min förvåning valde han att framföra en låt av artisten Markolio och låten "Gör det igen" och jag fick mig en liten fundering, och undrade vad han menade med att välja den låten "Gör det igen" vadå som förra gången vi var är!


När han hade sjungit klart, och kom tillbaka till mig, så kunde jag inte låta bli att fråga, om han skulle "göra det igen" och Micke började bara skratta, och säga att jag alltid ska "missförstå" allting.

Som sista låt framförde han den låt som han alltid brukar sjunga, och det är låten "Carrie" med Europe, och jag för verkligen gåshud då han sjunger den och han gör det alltid så bra. Tyvärr så blev det inga bilder tagna igår kväll, då våran digitalkamera, som vi köpte förra sommaren, nu verkar ha slutat fungera helt och hållet.


Nu ska jag göra morgon här hemma och hoppa i mina "myspys" byxor och en t-shirt och bara slappa.

 

Skrivet av Sandra 16 augusti 2008 klockan 10:20

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 21:45

Ja, den frågan har jag ställt till Micke, och han har lovat att uppföra sig, men kommer han verkligen göra det ? Det frågan gäller, handlar om Micke kommer att kunna uppföra sig på våran kvarterskrog. Förra gången vi var där var för ca: 4 veckor sedan. Jag stod och småsnackade lite med en annan kille som jag först trodde var min ex-kille Matti. Medans Micke var fullt upptagen med att stå och sjunga karaoke.
 
Micke som sagt att han inte är speciellt svartsjuk av sig blev tydligen så svartsjuk att han bara drog därifrån. Jag följde efter Micke och hittade honom en bit därifrån. Han var så irriterad och arg på mig, så han slängde först sönder sin mobil och eftre det sin plånbok så hårt i marken att alla hans kort bara flög ut. 
  

Nu i kväll vill Micke gå tillbaka till samma sorts kvarteskrog. Antagligen bara för att dom har karaoke där. Jag hoppas bara att det inte händer samma visa i kväll. Men tydligen vill han så gärna sjunga i kväll, och det kan väl få göra, men hoppas bara han kan skärpa sig och inte bli så "sotis"

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra mig i ordning. Jag lovar att komma med uppdatering under morgondagen om hur kvällen blev.

 

 

 


Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 21:45

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 20:30

Vilket jobbig situation som just nu har uppstått, med ett av mina barn. Ska försöka skriva ner det så gått det går.

 

 Jag hoppas att vi kommer fram till någon form av lösning på den här jobbiga situationen, som har uppstått mellan mig och min son Henrik. Men som det ser ut i dagsläget, så verkar det inte som om det går att lösa, och det gör mig både frustrerad och ledsen.

 

 Som jag hade skrivit i ett tidigare inlägg så började det redan på min födelsedag. Henrik hade sin flickvän hemma hos oss hon hade kommit hit kvällen innan, och sov över till dagen efter. På morgonen var jag inne i Henriks rum för jag ville prata lite med honom, och även med hans flickvän Sara, men hon hade precis gått in och ställt sig i duschen. Jag sa till Henrik att han kunde säga till Sara att jag ville prata med henne, när hon hade gjort sig i ordning. Efter att ha suttit ute ett tag på våran baksida, så går jag tillbaka till Henriks rum för att återigen prata med Sara, men då visar det sig att hon bara dragit därifrån, och åkt hem.

Hon hade varken sa "hejdå" eller "grattis" trots att det var min födelsedag, och jag blev förstås lite ledsen.

 

Jag hade kvällen innan gått in till Henriks rum med en stor skål med chips,en flaska läsk och lite smågodis, och ingen utav dom tackade mig för det. Så klart jag blev ledsen, över att Henriks flickvän bara hade stuckit, utan att säga någonting. Jag talade om för Henrik vad jag tyckte om hans flickvän Sara, varför hon inte kunde ha kommit och sagt "hejdå" eller "grattis"

Henrik svarade att hon tydligen inte hann.

 

Jag svarade Henrik och påpekade att jag tyckte hans flickvän Sara har en dålig uppfostran. Att hon inte "verkar kunna tacka för saker som man ställer fram till henne, och så den "märkvärdiga" attityd som hon ibland visar upp, hon är ibland som en liten "snorkfröken"

Jag sa till Henrik om inte hans flickvän kan tänka ändra på sin attityd eller på  sitt beteende till mig, så är det lika bra att han flyttar tillbaka till sin pappa. Henrik blev förstås väldigt upprörd på mig över det jag sa om hans flickvän. Nu verkar det som varken Henrik eller Sara kommer att ändra på sig och då får det vara på det här sättet.

 

Jag hoppades i det längsta att Henrik och jag kunde lösa det på något sätt, men det gick det tyvärr inte att göra, och nu ikväll är Henriks och hans pappa här och hämtar hans saker.


Jag känner mig inte speciellt glad över att det har blivit så här.Och samtidigt så finns det ändå vissa regler som ska följas hemma hos mig och Micke, men tydligen ville varken någon utav dom vilja ändra på sig, och därför blev det så här.

 


Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 20:31

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 16:15

Så var det sista dagen på arbetsveckan, och mitt sista kvällskift i allafall för denna vecka. Idag känns det återigen som jag skulle "drunkna" i mina arbetsuppgifter och jag undrar verkligen om vi kommer bli klara i tid eller om det lutar åt övertid ikväll.

 

Nu återstår det att se vad som händer under fredagskvällen. Jag antar att jag kommer att information mina läsare någon gång under kvällen.

 

 Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 16:12


Av Sandra Sterner - 15 augusti 2008 11:00

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har gått och blivit en riktig sömntuta sov lika länge idag, och nästa vecka jobbar jag dagskift. Hjälp, hur ska det då gå och komma upp tidigt på morgonen, och dessutom så avskyr jag att stiga upp tidigt på morgonen.

 

Det är Micke sista dag på hans semester och på måndag börjar han också att jobba igen, och då är det hans tur att gå på sitt kvällskift. Så under nästkommande vecka så kommer vi inte hinna se varandra så mycket, och det blir tyvärr inte så kul.

 

För mig är det idag kvar att jobba, och sedan har vi hela helgen ledigt tillsammans. Ikväll blir det kanske "party time" vi får se om Micke orkar gå ut eller så blir det en mysig hemmakväll.

Skrivet av Sandra 15 augusti 2008 klockan 10:58

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards