Alla inlägg den 1 april 2010

Av Sandra Sterner - 1 april 2010 11:00

I går kväll blev jag glatt överraskad när Micke ringde mig och berättade att han var på väg för att möta upp mig på jobbet. Blev förstås jätteglad att han kom, men var inte riktigt klar med jobbet när han kom så  han fick snällt sätta sig i fikarummet och vänta tills vi alla hade jobbat klart.

 

Idag är det både skärtordag och 1:a april, och man kan förvänta sig att se små påskkärringar både på stan och här hemma. (Caroline börjar nu bli så stor att hon inte längre vill "klä ut sig" som påskkärring, och jag är inte sån som tvingar på henne om hon inte själv vill ) På tal om regnvädret ute som visar att det är riktigt "aprilväder ute"

 

Inför påsken ska det även hinnas med att storhandla in påskmaten, och föreslog till Micke igår att vi kunde göra i ordning en stor saftig stek tills på lördag och det tillsammans med min hemmagjorda potatisgratäng...mums

 

Skrivet av Sandra 1 april 2010 klockan 11:03

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards