Alla inlägg den 8 april 2010

Av Sandra Sterner - 8 april 2010 13:15

Det blev tyvärr inte många timmars sömn för mig i natt och när jag till slut somnade så var det nästan dags att gå upp för att skicka iväg Caroline till  fritids.

 

Fast det inte blev allför sent igår kväll på jobbet så kände jag mig lite seg när jag kom hem. Kom in i en diskussion med min äkta hälft. Det slutade med att jag valde att flytta in till gästrummet och försökte få några timmars sömn.

 

I går åkte Caroline och jag upp till Haninge Centrum, och min lilla tjej blir mer och mer klädmedveten. Trodde att hon först av allt ville gå in på leksaksaffären BR, men det ville hon inte.

 

Nej, min bestämda dotter skulle först av allt gå och titta på kläder. Inne på Cubus hittade Caroline en jättesnygg skinnjacka som hon absolut skulle prova, och den satt perfekt snyggt på henne. Hon tittar med sin blåa ögon bedjande på mig, och säger:  Snälla mamma, kan du köpa den här till mig...snälla.

 

Som mamma har jag alltid haft svårt att säga nej till mina barn. Kunde omöjligt säga nej till Caroline som så gärna ville ha den snygga skinnjackan, så jag köpte den till henne ( och vad jag förstått så är det inne med skinnjackor i vår/sommar) 

 

Vi fortsatte våran shopping dag in på H&M och där inne på barnavdelningen gick hon lös igen på vårkläderna, och hittade en rosa tunika med ett tryck på en stor glittrande fjäril och även ett par rosa leggins. Caroline plockar det hon vill ha från ställningarna/ hyllorna och  mamma får snällt betala.

 

Caroline är så förtjust i sin nya skinnjacka, och i morse pratade hon om att hon skulle visa upp den för sin kompisar på fritids. Har ännu inte hunnit med att ta bilder på det Caroline shoppade igår, men kommer att lägga in bild på skinnjackan nästa gång jag skiver inlägg.

 

Efter shopping blev det ett besök på Mc Donalds till Caroline stora glädje, och hon mumsade i sig en Happy Meal, medans jag tog en paj och kaffe.

 

När vi ätit klart var det dags att gå till tandläkaren för undersökning och röntgen.Fick höra av tandläkaren att Caroline tänder var fina och att det nu återstår för henne att tappa 4 mjölktänder, och några hål fanns det inga. Caroline och hennes mamma blev förstås jätteglada över att höra det.

 

Nej, nu ser jag att klockan börjar bli alldels för mycket måste göra mig i ordning för att åka och jobba.

 

Skrivet av Sandra 8 april 2010 klockan 13:15

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards