Alla inlägg den 7 april 2010

Av Sandra Sterner - 7 april 2010 11:45

Idag vaknade man till gråmulet väder, men det är ingen mening att klaga. Förhoppningsvis så kommer det bli fina väder till helgen, om man nu ska tro på det man läst om väderleksrapporeten.

 

Caroline likt många andra barn runt om i landet har nu påsklov, och fast hon egentligen kunnat stanna hemma från fritids så ville hon ändå åka dit igår för att få leka av sig och träffa sina kompisar. Men idag fick hon lov att stanna hemma, och det beror på att hon ska på undersökning  hos sin tandläkare (och hoppas innerligt att hon inte har fått några hål.)

 

Glömde tyvärr att meddela min chef igår på jobbet att jag skulle komma lite senare idag, men det får bli via telefon istället.

 

Fick idag en förfrågan ifrån produktionsbolaget Jarowskij, som nu har börjat spela in avsnitt av ett tv-program som heter Bubblan och som kommer att visas på Kanal 1. Men kände att det inte var min grej så jag tackade nej.

 

Nu ska jag strax säga till Caroline, att det är dags att avsluta dataspelandet. Vi ska nu upp till Haninge Centrum. Innan tandläkarbesöket som var kl:14 hade vi tänkt hinna med att besöka lite butiker och såklart så ska Caroline få äta på Mc Donalds idag.

 

Skrivet av Sandra 7 april 2010 klockan 11:44

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards