Alla inlägg den 14 april 2010

Av Sandra Sterner - 14 april 2010 21:30

Just det på tal om läppar och det tog jag upp i mitt förra inlägg. Är märkbart både stolt och glad över det Micke skulle göra på sin hals den 26:e april.

 

Fick mig en ide och kollade på nätet, ( men finns dock inte att få tag på i lilla Sverige)Utan man får söka på engelska efter "Lip Sofa" and "Heart Bed" and look what i found....and i love what a see.

 

 

 

Klicka på bilden

 

Tänk att få sätta sig en en läppsoffa

 

 

 

Då jag ändå höll på att söka efter "Lip Sofa" så sökte jag vidare på  "Heart Bed" och hittade dessa underbara sängar.

 

 

Klicka på bilden

 

Vill så gärna ha en sådan här hjärta säng, men det finns förstås inte att köpa i Sverige. Förstår inte varför alla sängar i Sverige ska ha så tråkigt standard utseende. När man kan piffa upp det i form av något som t.ex ett hjärta eller varför inte en ha röd sport bil som säng. 

 

Klicka på bilden

 

Finns vad jag vet bara att få tag på i USA, och man kan ju hoppas på att det finns någon svensk möbel leverantörer som kommer på att det kanske finns flera som efterfrågar lite mera unika möbler. 

 

 

 

 

 

 

 
Skrivet av Sandra 14 april 2010 klockan 21:25

















Av Sandra Sterner - 14 april 2010 19:00

Nu var man tillbaka hemma igen efter en dag på jobbet. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så kom jag faktiskt hyfsat tidigt i säng i går kväll, och i morse när alarmet gick på vid 6-tiden kom jag faktiskt upp efter att bara ha snoozat av alarmet 2 gånger...och det är ändå rätt så bra för att vara så morgontrött som jag är.

 

Det har varit fruktansvärt mycket att göra på jobbet idag, och dom gångerna jag hade rast, så skyndade jag mig på för att komma ut i solen...det är så underbart att sitta ute och bara njuta av den sköna värmen som har kommit ( och hoppas verkligen att det vackra vädret stannar kvar)

 

Under april månad händer det lite grejer igen, och tänkte att jag skulle ta upp det i min blogg.

 

Oj, vad tiden gått fort och den 26:e april har det gått 9 år sedan jag träffade Micke.( Var på den tiden gift med Jonny, men hade bara några dagar innan jag träffade Micke begärt skilsmässa från honom) Jaa, kärleken kraft kan nog ingen styra, och den kommer när man minst anar den.

 

Micke berättade att han tänkte göra en grej för vårat 9 års jubielum, och denna gång hade han tänkt göra en ny tatuering i  form av mina läppar på sin hals ( typ en sån som Tommy Lee har, och som han ibland fått höra att han liknar! Men jag tycker att Tommy är något smalare än Moby Dick.)

 

Nice, tycker jag förstås om det, och blev förstås väldigt smickrat och glad.

 

Micke frågade om jag nu känner mig redo för en liten tatuering, men jag vet ännu inte...kanske vi får se. Nu har han iallafall beställt en tid hos en kille som har en tatuering studio i Nynäshamn, och av alla dagar så blev det just den 26:e april, som inträffar på en måndag, och jag kommer att följa med. Troligtvis så kommer vi att fira vårat 9 års jubileum helgen innan.

 

Sedan den 30:e april  på självaste Valborgsmässoafton firar jag att det gått 3 år sedan jag började skriva för Metrobloggen.....tänk vad tiden går fort.

 

Nu ropar Caroline på att jag ska komma och sätta mig för att spela lite spel med henne. Det är ju bara var 3:e vecka som jag är hemma på kvällarna, och då vill jag passa på att umgås med henne.

 

Skrivet av Sandra 14 april 2010 klockan 19:06

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards