Alla inlägg den 12 april 2010

Av Sandra Sterner - 12 april 2010 21:45

Egentligen är jag alldeles för trött för att orka med att uppdatera min blogg ikväll, men gör ändå för min kära läsare ett inlägg innan det är dags för mig att gå och lägga mig.

 

Det har inte blivit mycket till sömn i natt, och hur jag än vred och vände på mig så lyckades jag helt enkelt inte somna, och  ännu hopplösare känns det när man vet att man ska upp i ottan.

 

På någont märkligt sätt lyckade jag ändå komma upp ur sängen efter att bara ha snoozat av mobilen än gång, och med trötta ögon och tunga steg tog jag mig in i badrummet. Idag hade jag bara mig själv att tänka på och kände mig inte allt för stressat då Caroline varit borta sedan i lördags och skulle först komma hem idag efter skolan.

 

Kollade på köksklockan och såg att den strax var 7 och var riktigt nöjd med att det ändå gått relativt fort på morgonen, och ändå inte fått stressat halvt ihjäl mig. Tog på mig skinnjackan och gick ut men tyckte att det var lite småkallt ute så tidigt på morgonen, och valde därför att gå in igen för att sätta på mig min lite tjockare jacka....( men tänkte inte på en sak)

 

Väl framme vid pendeltågstationen upptäckte jag att jag inte kunde finna mitt SL-kort. Så blir det ibland för en sån morgontrött person som jag är och emellanåt så är jag en liten virrpanna. Hade förstås glömt att flytta över mitt SL-kort från min skinnjacka till den andra jackan. Det var bara efter att jag haglat ur mig en del fula ord att traska hemåt igen. Fan, för måndagar!!

 

Fick mig en ide på väg till pendeltågstationen för andra gången, och tänkte att det kanske skulle vara lönt att pröva en annan väg till jobbet idag. I stället ta bussen som går direkt till Gullmarsplan och kliva av vid en station som heter Norra Sköndal ( inte så långt ifrån där jag jobbar) Men hade aldrig förstås åkt den vägen tidigare. Men det visade sig att den bussen jag tog stannade förstås inte vid den stationen, utan  åkte direkt till Gullmarsplan! Där fick jag byta buss igen för att komma till Skarpnäck.

 

Dagen på jobbet har varit som vanligt, och vid lunchtid strålande solen utanför, och vid varje rast passade jag på att ge mig ut och njuta av det vackra vädert.

 

Väl hemma igen mötts jag av min lilla dotter Caroline som är ute och leker, och Micke hade gjort ordning en god middag.

 

Nu på kvällen har Micke och jag suttit framför våra datorer och på något sett så hamnade Micke på en sida med bilder på den amerikanska skådespelerskan, Nicole Kidman och visst är hon bedårande vacker.

 

Nej, nu måste jag börja avsluta denna blogg mina ögon är så trötta att jag snart inte orkar hålla dom öppna, och imorgon är det upp i ottan igen.

 

Skrivet av Sandra 12 april 2010 klockan 21:39

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards