Alla inlägg den 13 april 2010

Av Sandra Sterner - 13 april 2010 21:30

Dagen kunde ha börjat bättre och jag min "sömntuta" försov mig i morse. Var i det närmaste halvt medvetslös i morse när alarmet gick på vid 6-tiden, och kommer inte ens ihåg att jag stängde av alarmet.

 

Men idag hade Micke tagit ledig från jobbet (då han skulle uträtta lite ärenden) och han hade ställt sitt alarm på 7. Blev väckt av Micke som undrade lite förvånat om jag skulle stanna hemma idag eller om jag skulle iväg till  jobbet. Skit trött och lite smått irriterat kläcker jag ur mig sömndrucket: 

 

- Herregud, kan du inte låta mig få sova...zzzzz

 

Fick veta av min morgonpigga make att klockan var 7 och att om jag nu skulle iväg till jobbet så var det lika bra att sätta fart. Som tur är så är inte Micke lika morgontrött som mig...och tur är väl ändå det.

 

Caroline skulle även väckas och ha frukost för strax efter klockan 7.30 står Jocke utanför med skolskjutsen och väntar.

Det var med andra ord bara att sätta fart på morgonen, men det är ju väldigt lätt att säga, men för mig i verkligheten så gick min morgon i slowmotion.

 

Men det var väldigt nära att jag var på väg tillbaka in till sängen efter det att Caroline kommit iväg till skolan.

 

Men idag hade jag som sagt "gubben" hemma och höra honom stå och sjunga ute i köket medans han gör i ordning kaffe...vem sjutton kan sova då? Det var bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för en ny lång dag på jobbet. P.g.a att jag försov mig så kom jag försent till jobbet idag, ( men vad göra, när jag inte kommer upp i ottan) och min trötthet satte kvar ända fram till lunchtid.

 

Nu är det kväll igen och måste försöka komma tidigt i säng, men det är inte alltid så lätt att komma till ro och somna, men ska ändå försöka göra ett försök att komma hyfsat tidigt i säng.

 

Skrivet av Sandra 13 april 2010 klockan 21:33

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards