Alla inlägg den 23 april 2010

Av Sandra Sterner - 23 april 2010 12:00

Hade otroligt svårt att sova i natt, och inte gjorde det saken bättre att Micke har satt igång med sitt snarkade igen, och höra honom ligga brevid en och låta som ett helt sågverk gjorde att jag inte fick mycket till sömn.

 

Var uppe vid flera tillfällen för att ta lite att dricka, men så fort jag man börjar närma sig vårat sovrum, så möttes man av Mickes höga snarkningar. Var ett tag väldigt nära och tänkte tanken om jag skulle spela ín hans snarkningar på min mobil så att han själv får höra hur högt det låter...( riktigt öronbedövande)

 

Men lyckades ändå till slut somna, men när alarmet gick på strax efter 7-tiden så kändes det nästan som jag nyss hade somnat. Men upp kom jag och fixade i ordning frukost till Caroline och såg till att hon kom iväg med skolskjutsen.

 

Då jag inte lyckades med att få sova så bra under natten, och behövde några timmars sömn till så strosade jag tillbaka till sovrummet, och somnade på stört. Vaknade till med ett ryck att Micke hade kommit hem och stod vid sängkanten, och undrade varför jag fortfarande låg kvar i sängen.

 

Förklarare för honom, om det inte vore för att han ska låta som ett helt sågverk på nätterna, så kanske jag skulle lyckas kunna sova bättre.

 

Han skrattade till som vanligt, och berättade att han tänkte överraska mig med att komma hem och äta på lunchen. Han fortsatte och berättade att klockan snart var 11.

 

- Ojdå, visste inte att klockan var så mycket.

 

Hoppade ur sängen och gjorde ordning lite kaffe till mig. Micke kollade in vad som fanns i frysen och fann några "Billys Pizzor"som han värmde i mircon.

 

Nu har nästan hela förmiddagen gått, och jag som idag skulle åka in till stan för att köpa nya gympaskor till Caroline. I morgon är det helg, och dessutom lönehelg så det lär var smockfullt  med folk inne i stan då.

 

Skrivet av Sandra 23 april 2010 klockan 12:01

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards