Alla inlägg den 11 april 2010

Av Sandra Sterner - 11 april 2010 19:00

Idag har Micke och jag varit nästan helt solo här hemma ( bortsett ifrån Jimmy) Däremot har vi varit barnlediga från Caroline, och hon kommer hem först i morgon.

 

Efter att ha tagit en lång skön sovmorgon och vaknat omkring 10-tiden. Gav vi oss ut på en promenad i den sköna vårsolen, och hamnade till slut uppe i Haninge Centrum.

 

Vi kollade runt lite bland butikerna. Till mig hittade jag ett par asläckra skor som jag bara kände att dom ville jag ha.Vanligtvis brukar jag inte köpa skor med en klack på 8 cm av den anledningen att jag blir över 1.80 cm och då skulle jag nästan bli lika lång som Micke som är ca: 1.83 cm. Men vad f-n när man ser sådana här snygga sandaletter så kan man ju inte bara stå emot.

 

Micke har alltid så länge jag känt honom varit förtjust i blondiner, tatueringar, piercingar och som sist huvudbonader av alla de slag. Han har nästan alltid någoning på skallen...och det är allt från mössa till keps. Men nu har det tydligen gått så pass långt att han idag gick och provade...hattar!!

 

Herregud, vet inte om Micke är på ett utav sina vanliga skämthumör. Men denna hatt som gick röd-vit-blått rutigt mönster var bara för mycket.

 

Åh, så skulle han även prova denna bruna hatt.

 

 

Vi avslutade dagen med att gå in på O´Learys.

 

 

Skrivet av Sandra 11 april 2010 klockan 19:00












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards