Alla inlägg den 15 april 2010

Av Sandra Sterner - 15 april 2010 19:00

Så var man återigen hemma efter yttliggare en lång arbetsdag och idag var det ännu mera att göra på jobbet. Man kan lugnt säga att man inte fått vara sysslolös, och tiden har bara flygit iväg.

 

För mig att komma upp på morgonen är rena rama mardrömmen, och det svider i mina ögon, och benen känns så tunga, men med hjälp av lite kraft ansträngning så tar jag mig upp ur den sängen. En sak är iallafall säker och det är att jag kommer att ta ordenlig sovmorgon både på lördag-söndag morgon...var så säker!!

 

Denna helg har vi inget inplanerat utan tar dagarna som dom kommer och blir det fint väder så kommer vi med stor sannolikhet att sitta ute på våran baksida. Det börjar snart bli läge att plocka fram utemöblerna.

 

Jag har mer eller mindre slutat helt och hållet att läsa Mickes blogg, och det är av den anledningen att han nästan aldrig nuförtiden bloggar längre. Trodde bara att hade talat om det för mig att han skulle göra en "läpptatuering". Men så igår kväll "kläcker" han ut sig att han tidigare på dagen igår hade SMS-bloggat....och detta är vad han skrev.

 

Nu blir det till att läsa lite av vad andra bloggare har skrivit idag, och sedan lite tv-tittande innan det är dags att gå och lägga sig.

 

Skrivet av Sandra 15 april 2010 klockan 19:08

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards