Alla inlägg den 28 april 2010

Av Sandra Sterner - 28 april 2010 21:00

Jaa, så har man kommit till mitten av veckan och det har gått och blivit onsdag.

 

I vanliga fall så brukar det strula sig just på måndag för mig, men denna måndag hände inget speciellt. Istället blev onsdag en sådan har "jobbig" dag då allt bara går fel...suck!

 

Caroline skulle idag egentligen haft hel friluftsdag i skolan idag, och dom skulle åka i abonenrad buss ändå ut till Huddinge till någon idrottsplats där, men Caroline kunde närvara då jag hade en ny tandläkartid till henne, och det tråkiga nyheten är att Caroline eventullet behöver en tandställning, men det är inte säkert vi ska tillbaka dit om 3 månader och få exakt besked.

 

Caroline gjorde stora protester i tandläkarstolen och ville absolut inte ha någon "räls" i munnen ( förstår henne mycket väl ) men måste hon ha tandställning så måste hon. Antagligen ( oturligt nog) så har hon ärvt sitt tandanlag efter sin pappa Jonny som även har haft tänder som ligger på varandra.

 

Då Caroline varit ledig hela dagen från skolan och fritids så hade jag ingen som kunde ställa upp att passa henne. En liten stund klarar hon sig själv, men inte flera timmar. Det blev till att ringa upp till min chef och tala om att jag inte kunde komma och jobba i kväll. Men i morgon är det vanlig skoldag och fritids igen och då kommer allt fungera som vanligt igen.

 

Nu ska jag till att läsa lite av vad andra bloggare har gjort idag och sedan blir det till att kolla lite på tv:n. 

 

Skrivet av Sandra 28 april 2010 klockan 20:58

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards