Alla inlägg den 17 april 2010

Av Sandra Sterner - 17 april 2010 17:15

Vet inte vad som har hänt idag, men herregud, vad läsare jag haft under dagen, och min dag räknare snurrar bara på som attan!!

 

Jag det är tydligt nu att jag börjar bli lite mera "poppis" bland läsarna och det tackar jag som ödmjukast för.

 

För mina nya läsare vill jag upplysa att det är snart 3 år sedan jag började skriva, och till en början gjorde jag mest det på skoj. Men har alltid varit en sån som har skrivit dagböcker, och  tänkte att jag skulle utveckla det lite mer, och därav startade jag min blogg och gav den namnet "My simple life" vilket jag tycker passade bra in.

 

Dagen har vi tagit som den har kommit, och vi har bara varit hemma. Bortsett från att vi var uppe och handlade lite i vårat centrum.

 

Micke ser så mycket fram emot att göra sin nya tatuering som han ska göra den 26:e april. I veckan skickade han ett MMS till sin mamma som bor i Gävle och visade henne i bild på ett avtryck på min läppar som han ska sätta på sin hals. Han fick inget svar med en gång, men idag pep det i hans mobil och det var från hans mamma som uttryckte sig så här: Det kan komma en dag i livet då du ångar dig!!

 

Själv vill jag gärna tillägga att det helt och hållet Mickes beslut att vilja sätta dit ett avtryck av mina läppar på sin hals och jag har inte på något sett haft någon inverkan på honom.

 

För det första så förstår jag inte varför min svärmor ska lägga sig i vad för något som hennes son ska tatuera eller inte??

 

För det andra är inte han vuxen nog att själv få bestämma det?!

 

Om han en dag längre fram i livet skulle ändra sig....so what! Trott om du vill så kan man faktiskt ta bort tatueringar med laser eller så tatuerar man över det men något annat motiv...svårare en så är det inte.

 

Min äldsta son Jimmy som fortfarande bor hemma skulle denna helg vara med några polare. Så det har bara varit Micke, Caroline och jag hemma. Vi började bli hungrig och våran kombinerad lunch-middag blev idag fläskkoklett med stekt lök och champinjoner och kokt potatis.

 

Idag hjälptes vi åt med maten och medans jag skärde löken

 

Passade Micke på att steka köttet, och det lyckade han väldigt bra med det blev så där saftigt gott...mums.

 

Min tallrik och det smakade jättegott

 

Micke äter dessto mera än vad jag gör

 

Efter att ha plockat undan och diskat ville Caroline att vi skulle spela Uno vilket jag ställde upp och gjorde.

 

Micke mätt och belåten, blev visst sugen på att ta en cigg efter maten.

 

 

Skrivet av Sandra 17 april 2010 klockan 17:12

 

Av Sandra Sterner - 17 april 2010 14:00

Micke har spelat musik från datorn och nyss spelade han upp den här gamla godingen med gruppen Whitesnake och Here i go again. Wow, vilka läckra musiker.

 

 

Skrivet av Sandra 17 april 2010 klockan 13:50

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards