Alla inlägg den 18 april 2010

Av Sandra Sterner - 18 april 2010 22:00

Hade tänkt tillbringa kvällen i soffan framför tv:n, men fanns ingenting alls sevärt ikväll...suck! Varken Micke eller jag orkade ge oss iväg för att hyra någon film.

 

Så istället tassade vi på led in i vårat datarum, och så blir det ett litet kortare inlägg från mig lite sent på söndagskvällen.

Morgonen började så bra med vackert väder, och så går det och slår om till övermulet och så började det även regna. Ja, man har fått tillbringa dagen inne och gjort det bästa av saken, och röjt undan lite med tvätten.

 

Vad skönt det ska bli att slippa behöva gå upp i ottan i morgon bitti. Självklart så ska Caroline väckas strax efter klockan 7.  

Men för mig är det skönt att slippa tänka på att ge sig upp klockan 6 och känna sig stressad för att hinna med att göra sig i ordning. Nu blir det istället skönt att ta det lugnt på morgonen och förmiddagen.

 

Nej, nu ska jag fortsätta mitt surfande på internet och se vad för något jag finner denna gång.

 

Skrivet av Sandra 18 april 2010 klockan 21:50

Av Sandra Sterner - 18 april 2010 12:00

Åh, yes vilket underbart väder att vakna upp till, och känna solen värmer en när man fortfarande ligger kvar i sängen....(så borde man få vakna varje morgon)

  

Ingen i familjen vill såklart inte sitta inne när solen skiner, och alla gick vi ut på våran på baksidan. Micke plockade fram resten utav våra utemöbler och vi satte oss ute i solskenet för att dricka vårat förmiddags kaffe.

  

Caroline hade sin kompis Bianca på besök och dom två är som "Ler och Långhalm" leker och busar så bra tillsammans. Ungarna blev sugna på glass men vi hade ingen glass hemma. Istället stack jag till dom lite pengar så att dom själva kunde gå upp till centrum för att köpa sig varsin glass.

 

Tuffa små söta blondiner Bianca och Caroline


Både Micke och jag satt och trivdes och njöt för fullt i den sköna vår värmen...men säg den värme som varar april och snart blev det fullt med moln som kom upp på himmlen..usch!


Micke med cigg och kaffe


För mig vad det bara kaffe


Efter ett tag började jag tycka det blev lite kallt för att sitta ute, och gick istället in för att uppdatera min blogg.


Skrivet av Sandra 18 april 2010 klockan 11:50

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards