Alla inlägg under mars 2011

Av Sandra Sterner - 5 mars 2011 19:30

 

Det är mestadels tjejer som tävlar i kvällens andra chansen i melodifestivalen.

 

Jag undrar om detta inte är något nytt rekord, att det blev så många tjejer som hela 12 stycken som tog sig vidare till andra chansen och bara en endaste kille. Men det är ju egentligen inte tjejerna/killen man väljer att lägga sin röst på, utan  det är ju själva melodin och framträdandet.

 

För egen del så har jag flera utav kvällens bidrag som jag mer en gärna skulle vilja se stå på den stora scenen i Globen nästa lördag. Men nu är reglerna såna att det endast är två bidrag som går vidare ikväll.


Dom som jag tror och förstås även hoppas på går vidare är: Love Generationen och deras bidrag "Dance Alone" och Shirleys Angeles och bidraget "I thougth is was forever"

 

Skrivet av Sandra 5 mars 2011 klockan 19:32

Av Sandra Sterner - 5 mars 2011 12:30

Jag blev väckt utav Micke i morse, med att han kom in med frukost på sängen, varmt kaffe och en smörgås. Det var varken min födelsedag eller någon annan speciell dag vi firar. Men det var ju såklart en mycket trevlig överraskning och blev riktigt glad över det.

 

Min dotter Caroline är en riktig liten skojfrisk person och hon lärde sig redan i tidig ålder hur man lär sig att skämta och skoja med andra. Både jag och Micke får nästan varje dag höra på när hon med sin lilla humor skojar med oss här hemma.

 

Häromdagen när Caroline såg Micke i ett linne så frågade hon honom: Micke varför har du så mycket hår under axlarna.

 

Både jag och Micke började skratta och Micke förklarade för Caroline: Det heter inte hår under axlarna, utan det heter hår under armarna.

 

Caroline satt inte direkt svarslös utan kontrade med att det inte alls borde heta: Hår under armarna. Och så  pekade hon med sitt pekfinger på Micke underarm: Det där är hår under armarna och det som växer där uppe är hår under axlarna.

 

Jaa, min unge hon kan verkligen få till det när hon uttrycker sig i ord.

 

Skrivet av Sandra 5 mars 2011 klockan 12:24

Av Sandra Sterner - 4 mars 2011 09:00

Jaha, då var det då dags att hända någonting...igen. Det är så jävla typiskt!!

 

Igår kväll när jag skulle ta mig lite kvällsfika och en smörgås blev det så att jag råkade bita en liten bit utav en tuggtand.

 

Det gjorde inte direkt ont i tanden, men det orsakade att det blev en liten vass otäck bit på den trasiga tanden. Jag ringde direkt nu på morgonen till min privata tandläkare som ligger inne i stan och fick en akuttid redan klockan 11.

 

Skrivet av Sandra 4 mars 2011 klockan 09:04

Av Sandra Sterner - 3 mars 2011 06:30

Usch, vet inte vad det är med mig egentligen. Både igår och idag har jag känt mig lite låg och häning. Det är inte alls så att jag har ont någonstans. Nej, då inte alls, det är bara så att jag förtillfället blivit lite trött på allting som alltid ska hända runt omkring mig.


Jag brukar för det mesta ta det som händer i mitt liv med en ”klackspark” eller så försöker jag inte visa att jag bryr mig så mycket, men ibland blir det för mycket som händer och det går bara inte att ”sopa det under mattan”.

Nu har det tyvärr blivit lite för mycket, och det känns som luften och kraften gått ur mig. Men jag har alltid varit en fighter och brukar inom några dagar snart vara mig lik igen.


Nu på eftermiddagen när Caroline kom hem från fritids, så hade hon gjort en ny fin tavla till mig. Jag har skrivit det förut i min blogg att Caroline har talang för konst och denna Mimmi Pigg tavla har hon själv snidat ut i trä och färglagt.


    
 

Av Sandra Sterner - 2 mars 2011 12:30

Sorry, för den dåliga uppdateringen på bloggen igår. Men just nu känns det som jag har hamnat i en liten svacka, och känner mig för tillfället lite låg. Vet inte om det beror på att jag nu börjar bli så innerligt förbaskat trött på denna vinter och kyla, som aldrig tycks ta slut. Vi är inne i början på mars nu och idag skiner solen, men känner mig ändå ( konstigt nog) inte glad.

 

Nej, nu får det lov att bli några plusgrader och solsken dom närmast veckorna, så att snön smälter bort och försvinner. Jag önskar snart att våren kan komma.

 
Skrivet av Sandra 2 mars 2011 klockan 12:18

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards