Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Sandra Sterner - 2 juli 2008 21:30



Jag höll nästan inte på att känna igen, den alltid lika glada och söta sångerskan Linda Bengtzing. Man kan nästan tro att hon ska få värsta " Hjärtattacken"  Hon tar verkligen i och ger järnet jämt. Det spelar ingen roll vilken schlagerlåt hon än sjunger Alltid lika glad och full av energi. Tydligen gick det inte så bra för henne i den stora svenska schlager festivalen.

 

Min kille Micke har alltid varit lite små förtjust i henne och det kan man ju förstå.

 

Men nu verkar det som om Linda nu ledsnat på att vara mörk, men det är ju den färgen man är van att se henne i.

 


Skrivet av Sandra 2 juli 2008 klockan 21:36

Av Sandra Sterner - 2 juli 2008 20:00

 

Äntligen efter mycket letande så har jag hittat den katt jag vill ha. Hade lagt ut en annons på Blocket att jag önskat köpa en helt vit kattunge. Så för ett par dagar sedan  fick  jag svar i från en tjej, som bodde i Sigtuna, och hon hade helvita kattungar.

 

Jag var välkommen att komma och titta på dom. Sagt och gjort vi kom överens om vilken dag det skulle passa oss bäst båda två.

Så idag klev jag på pendeln hemma ifrån mig klockan 11.10 var tvungen att byta i Stockholm Central till Märsta pendeln, och åka ända till slutstationen. Var framme vid Märsta station vid klockan 12.35

 

Det saknar betydelse att det är en lång resväg att åka, för rätt sorts kattunge så kan jag tänka mig att åka nästan så långt som möjligt.

Då det är busstrejk så gick det inga bussar. Men den snälla tjejen som hade kattungarna kom och mötte upp mig med sin bil. Vi åkte hem till henne för att titta på dom små ljuvliga kattungarna dom såg ut som små dunbollar. 

Den fanns två vita och två gråa att välja mellan. Alla var lika söta, men det var dom vita som jag var mest intresserade av. Så till slut beslöt jag mig för att välja en utav dom. Jag betalade handpenning på katten och ska hämta den då den är leveransklar i mitten av augusti då den är 12 veckor. 

 

Den trevliga tjejen som födde upp dom gulliga kattungarna. Hon var så snäll, och bjöd på kaffe.Vi satt och små pratade i nästan 1½ timme med varandra. Men när klockan började närma sig 15. Började jag känna att det var dags att börja tänka på hemfärd. Det var mer än 10 mil att åka, och samma långa väg tillbaka. Så jag frågade i fall hon kunde köra mig tillbaka till stationen, och det gjorde hon mer en gärna. Äntligen efter mycket letande så har jag hittat den lilla vita katt jag vill ha. Det gäller att inte ge upp i första taget.

 

Skrivet av Sandra 2 juli 2008 klockan 20:11

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards