Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Sandra Sterner - 20 juli 2008 19:15

Jag har alltid gillat mycket att sjunga och sedan jag träffade Micke så har det blivit ännu mera. Micke går nästan och sjunger varje dag här hemma eller ute på något ställe. 

 

Jag kom och tänka på en mycket vacker och speciell låt som jag vill tillägna alla mina älskade underbara 6 barn och förstås min make Micke.

  

Denna melodi framförs utav en av världens bästa sångerskor och  tror det inte finns många sångare/sångerkor som kan sjunga dom här höga tonerna som denna duktiga Whitney Houston kan göra. Wow, vilken röstresurser denna kvinna är begåvad med.

 

Skrivet av Sandra 20 juli 2008 klockan 19:15


Av Sandra Sterner - 20 juli 2008 15:30

Så där jag nu börjar det nästan bli som vanligt här hemma igen.

 

Igår kväll satte jag och Micke oss ner och diskuterade i flera timmar om fredagens incident. Det kom fram att Micke hade blivit väldigt svartsjuk, för att jag stod och pratade med den där killen, som jag först trodde var min f.d kille Matti.

 

Både jag och Micke har tidigare pratat med varandra, om att vi ska vara uppriktiga och ärliga mot varandra. Jag har sagt till Micke, om jag ser någon snygg kille ute på krogen eller när jag går omkring på stan, så är det självklart att jag då tittar på en snygg kille, man är väl inte blind heller. Det behöver ju inte betyda att man kollar in en annan kille att man liksom är "tänd" på honom och vill hoppa i säng med första bästa snygga kille.

 

Tycker faktiskt Micke "kastar sten i glashus" då han säger till mig att uppföra mig.

 

 Varje gång han ska till att sjunga karaoke. Så brukar det alltid flockas en del tjejer och även äldre damer omkring honom. Det händer att dom både vill ge honom en kram och det har även hänt att han fått tagit emot en röd ros.

 

 

Här är några utav Mickes fans som vill kramas

 

På Mickes egna blogg som heter (tatuerad hårdrockare med 8 barn) har han lagt upp massor av bilder på lättklädda tjejer.


Så varför blev han så arg på mig bara för att jag stod och snackade lite med en annan kille.

 

Skrivet av Sandra 20 juli 2008 klockan 15:38

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards