Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Sandra Sterner - 3 juli 2008 23:00

Jaa, det är vad jag undrar om kommunal och bussarbetsgivaren, har kommit fram till någon ny lösning. Läste tidigare att arbetsgivaren har lagt ett nytt bud. Men hur länge måste dom på facket tänka igenom det...? Det är katastrof att bussarna inte går tusentals människor har jättesvårt att ta sig till jobbet.

 

Samtidigt tycker jag synd om busschaufförerna att dom inte får igenom sina krav. Göran Demert vilken "mogen" vd du är. Som skrev i sin blogg att busschaufförerna är idioter. Är det inte du Göran som är den största idioten! 

 

Som drabbar så många stockholmare som inte längre kan ta sig till och från sina arbeten. Kan inte du dela med dig av din feta lön istället för att kalla dina anställda för idioter. Busschaufförerna gör ett betyligt  bättre jobb än vad du gör.

 
Skrivet av Sandra 3 juli 2008 klockan 23:07
Av Sandra Sterner - 3 juli 2008 18:15

                                                  
                        

                                                            
                                                  
                                                  
         
 

Ska aldrig mera någonsin handla på Halens postorder. Jag hade suttit och bläddrat lite i Halens katalogen. Då jag fick syn på en gullig kort sommarklänning. Den vill jag ha tänkte jag, och skyndade mig in till datorn, för att göra min beställning.


Det tog flera veckor innan jag till slut fick mitt efterlängtande postavi, att klänningen hade kommit. Då jag inte har konto hos Halens så betalde jag postförskott. Var så förväntansfull och glad. Hade så bråttom för att se hur klänning såg ut. Så jag öppnade den lilla plastpåsen som klänningen låg i på en gång. Men mitt glada leende på läpparna stelnade till och blev till en sur min. När jag fick se hur klänningen såg ut.  Allt var fel storleken var large fast jag hade beställt small. Längden på klänningen gick ner till anklarna, fast på bilden i katalogen var det en kort klänning.

JAG SOM VERKLIGEN HATAR LÅNGA KLÄNNINGAR!!


Skulle aldrig i mitt liv sätta på mig en lång klänning. Det ända som någorlunda likt var mönstert på klänningen.Men i följesedeln som skickades, med låg det en förklaringen. Då den klänningen jag hade beställt var slutsåld så hade dom skickat en liknade. Vaddå för något tänkte jag.... en liknade!!! För det första höll jag nästan på drunka i klänningen. Då den var flera storlekar för stor. Sedan var klänningen alldeles för lång.  Satt mig och skrev ett e-mail till Halens för att tala om mitt missnöje. Att dom skickat mig helt fel klänning, och att jag vill ha pengarna tillbaka.

Skrivet av Sandra 3 juli 2008 klockan 18:20



Av Sandra Sterner - 3 juli 2008 09:15

         

           

  

Har sovit riktigt skönt i natt, vaknade utvilad och pigg i morse.

Har nyligen varit och lämnat lilla Caroline på fritids, dom skulle gå och bada idag, så och fick med sig sina badkläder och handduk.

 

Själv sitter jag hemma framför datorn med en kopp kaffe och några torra kex. Har inte riktigt planerad vad jag ska göra idag. Men tydligen är det fortfarande busstrejk! Jag hoppas dom snart kommer fram till en lösning. Hur länge ska vi passagerare behöva bli drabbade?

 
Skrivet av Sandra 3 juli 2008 klockan 09:11

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards