Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Sandra Sterner - 4 juli 2008 20:45

 

Helgen är äntligen här. Vill passa på att önska alla en trevlig helg.
Någon som är nyfiken på vad jag har gjort idag....?

 

Ja, det började med att min lilla dotter Caroline stod vid mig säng.

 

- Mamma jag vill ha frukost jag är hungrig.

 

Med andra ord dags att gå upp, och sätta fart. Caroline fick det hon brukar äta till frukost. Oboy och två smörgåsar med kaviar. Själv tog jag en kopp med kaffe och två kex.

 

Då jag hade sagt till Caroline i går. Om det är fint väder i dag så skulle vi gå till Gröna Lund. Tidigare år så brukar vi alltid ta Gröna Lund, helgen efter midsommar, men i år blev det en vecka senare. Då den fortsatta busstrejken fortfarande pågick i dag på förmiddagen. Så idag blev det pendeltåg till Stockholm Södra och sen en promenad ner till Slussen. Där jag och Caroline tog Gröna Lunds egna färja över till Grönan. Caroline var så uppspelt och glad över att vi skulle gå på tivoli i dag, tycker det är så kul att se sina barn glada, det värmer så mycket i hjärtat. Inträdet var 70:- per person. Men jag slapp att betala för Caroline, trots att hon snart fyller 8 år. Så där tjänade jag en slant vi gick in 2 stycken, men betalde bara för 1. Som tur var vi där strax efter klockan 11. Då hade Grönan precis öppnat. Så det var inte så mycket folk där ännu. Caroline drog mig i armen och satte igång med sitt tjatande mamma jag vill ha åkband. Det var bara att söka upp en kassa, och ställa sig i kön, vad gör man inte för sina barn...

 

Vi började med Lustiga Huset. Jag blir själv som barn på nytt när jag är på Gröna Lund. Så jag köpte lite lösa kuponger till mig. Men allt som snurrar för fort....nej tack det hoppar jag över. Det måste vara något som är i lite saktare tempo för mig. Annars skulle det se ut som om jag hade druckit, då jag har alldeles för lätt för att bli yr.

Vi började med Lustiga Huset, det var sig likt sedan man själv var ung. Var lite rädd att Caroline skulle ha lite svårt för att ta sig upp för dom rörliga trapporna som är precis i början av Lustiga Huset, men Caroline klarade det som ingenting, vips så var hon uppe, och vilken fart hon hade igenom Lustiga Huset. Vi gjorde om Lustiga Huset två gånger.

 

Sedan skulle Caroline åka Vilda Musen, Kvasten Nyckelpigan, Spöktåget, trodde hon först skulle bli lite rädd eftersom hon blev det i fjol då hon åkte Spöktåget, men efteråt sa hon: Mamma vad barnsligt det var.

Min härliga lilla tokunge. Vi fortsatte till Flygande mattan och Bläckfisken och Vikingagungan, och dom Radiostyrdabilarna.

 

Vi fick göra ett litet avbrott för att få oss något till livs. Caroline och jag delade på en pizza jag tog ett glas vitt vin med Line fick Cola, efter lunchen var det ny fart på Caroline som ville börja om från början och åka alltiopa en gång till. Hon tog lite lotter också, och en riktig turgumma är hon (skillad mot en själv som aldrig vinner)

Både en stor gose hund och en liten mindre hund, en stor blomma i något slags tyg, ett roligt diadem med antenner på i form av nyckelpigor och ett glittarande trollspö.

 

Efter att ha stått ut i 6 ½ timme böjade jag som mamma bli lite trött, och sa till Caroline att vi måste börja åka hem, vi har en lång bit att åka.

Caroline svarade mig: Men mamma kan man inte sova över här på Grönan!

 

- Nej, lilla gumman vi måste åka hem.....men mamma bara några åk attraktioner till...snälla mamma.

 

Jag som har som svårt att säga nej!! Men till slut blev även lilla Caroline för trött för att gå på Grönan så vi började promenera mot utgången. Vi hade en helt underbar trevlig och rolig dag tillsammans. Tillbaka på färjan till slussen som var smockfull med människor, Caroline var så trött att hon satte sig på golvet. Nu är vi hemma sedan ett par timmar tillbaka.

 

Min snälla snygga make har storstädat hela huset. Det var så fräscht och rent när jag och Caroline kom hem. Nu ska strax Caroline i badet, och sedan i säng.

 
Skrivet av Sandra 4 juli 2008 klockan 20:39

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards