Alla inlägg den 16 juli 2008

Av Sandra Sterner - 16 juli 2008 22:30

 

Den här bilden känner måste jag bara få lägga in. I och för sig är det ett "collage." 

 

Micke har precis sjungit klart och tar en liten snabb paus, utanför stället där han uppträder på. Som vanligt finns jag vid hans sida då han sjunger. Finns inte en chans att jag sviker min älskling.

 

Skrivet av Sandra 16 juli 2008 klockan 22:38

 

Av Sandra Sterner - 16 juli 2008 22:15

Tack så mycket min stora prinsessa Nina!

 

 För att du skickade mig lite nya bilder på Nova. Hon blivit verkligen vuxit sedan sist vi sågs.

 

 

 Nova, är en liten hårdrockare, precis som sin pappa.

 

Men tyvärr bor hon inte kvar längre i samma stad som jag gör. Hon har valt att flytta till sin makes hemstad Västerås, där hon bor sedan några år tillbaka.Vi försöker träffas så ofta vi kan, men det är ju ändå några mil i mellan Västerås och Stockholm, och ingen utav oss har heller någon bil. Nina och Janne har lovat att komma komma ner och hälsa på någon gång under augusti månad.

 

 

Nina tillsammans med sin familj maken Janne och söta Nova.

 

Det ska bli kul att få träffa dom snart igen. Nina har nästan exakt samma tokiga humor som jag har.

 

Den 22 oktober fyller Nova 1år och tänk vad tiden går fort, var inte länge sedan hon var en litet knyte, och nu går hon omkring i sin gåstol.

 

 

Nova ute på äventyr i gåstolen.

 

 

Skrivet av Sandra 16 juli 2008 klockan 22:12

















Av Sandra Sterner - 16 juli 2008 21:30

Vilken otroligt lyckad födelsedags firande jag har haft idag.Vill tacka alla nära och kära och mina vänner som kom hit idag och firade mig. Jag är mer en nöjd...

 

Presenterna bestod av följande: En bärbar hemtelefon från Micke och Jimmy äntligen slipper man sitta fast vid den väggfasta telefonen. Det känns som rena 1900-talet att prata i vägg fast telefon. Fick även några  Dvd-filmer, parfymer, pengar och smycken.

                                

 

 

 

Tackar er alla så mycket för dom fina presenterna.

 

Skrivet av Sandra 16 juli 2008 klockan 21:32

Av Sandra Sterner - 16 juli 2008 13:45

Satt just och läste på Metro sidokolummnen här brevid. Om att det inte bara är magen som växer under graviditeten. Jag fick i alla fall, mig ett riktigt gott skratt 

 

 

 

Här nedan följer några saker på kroppen som  kan förändras under en graviditet

 

Svullna fötter och fingar:

 

Det har jag med om många gånger. Under en av mina första graviditeter så svullande fingrarna upp som små "korvar" så min f.d make fick lov att klippa upp vigselringen, men efter den incidensen så lärde jag mig att ta av mig ringarna.Under min senaste graviditet då jag fick min dotter Caroline. Så svullande mina stackars fötterna upp flera storlekar. (Jag skämtar inte) och fötterna återgick aldrig mera till den normala storleken som  jag hade innan.     

 

Håret:

 

Ärligt talat har jag aldrig märkt av att mitt hår skulle bli mera slitet, än vad det redan är. Då man färgar sitt hår rätt så ofta som jag gör. Så blir det ialla fall slitet. Så därför har jag inte märkt så mycket av om det, under en graviditet. 

 

Svettningar

 

Vilken kvinna har inte har inte kännt av svettningar när man är gravid. Ibland har jag svettas så mycket, när jag varit på "tjocken" att jag nästan önskat att man kan få gå naken. Man har mer eller mindre fått bosätta sig i duschen, för att kunna svalka av sig. Men att vara hög gravid när det är varma sommardagar kan inte vara det lättaste....flämtar

 

Tandköttet:

 

Det har jag också märkt av....hjälp har jag tänkt, håller jag att på att få tandlossning.  Nej, så illa har det inte varit. Men blödande tandkött, har jag likt, säkert många andra gravida kvinnor också drabbats av.

 

Sköra slemhinnor:

 

Det har jag tack och lov klarat mig helt ifrån

 

Astma:

 

 Det stod att en del som har astma kan få ännu allvarligare astma under en graviditet. Men lyckligtvis har jag inga som helst problem med astma.

 

Allergier:

 

Oturligt nog så är jag drabbad av allergier. Äter jag nötter börjar det klia över hela kroppen, och så får jag små röda prickar. Sedan har jag fått allergi mot pollen, näsan och ögonen rinner.

 

Beläggningar på tänderna:

 

 Stod det också i artikeln att man kan få.Den ändå gång jag får beläggningar på tänderna, oavsett jag är gravid eller inte. Är när jag dricker kaffe, men det går ju bort när man bleker tänderna med en liten plastskena i munnen, och man får ett "beautifulsmile"

 

Lock för öronen:

 

Har aldrig hänt att jag har fått under en gravidiet. Det har faktiskt bara hänt mig när jag ska till att flyga någonstans. Men det händer allför mera sällan.

 

Svullen näsa:

 

Vad jag skrattade att man skulle få svullen näsa under en graviditeten. Har aldrig i mitt liv hört talas om det förut. Stackars gravida kvinnor som drabbas av svullna näsor. Min näsa svullnar bara när jag är ordentligt förskyld eller om jag skulle ha druckit allt för många glas med vin eller cider.

 

 

 

 

 

Men nu är det i alla fall, för mig, slut på barnafödandet.Tycker gott och väl att 6 barn räcker och så har ju Micke sina 2 barn, från ett tidigare äktenskap. Nu vill jag börja leva livet, på nästan samma sätt som jag gjorde förrut, innan jag fick barn. Nästan alla mina barn är tonåringar. Det är ju bara "lilla" Caroline som fortfarande behöver tas om hand om några år till. 

 

 
Skrivet av Sandra 16 juli 2008 klockan 13:48



































Av Sandra Sterner - 16 juli 2008 10:15

 

 

 

Det är just vad jag önskar mina läsare, för det tänker jag ha i alla fall. 

 

Har alldeles nyligen gått upp ur sängen, och har precis duschat och gjort mig i ordning.Har nu bänkat mig framför datorn med en kopp varmt kaffe brevid mig.

 

Kom på igår när det var alldeles för sent att det var mitt favorit program på tv:n "So you think you cant dance." Det var Micke som slog på tv:n i sovrummet, och som vanligt höll han på att "svappa" mellan kanalerna. Till slut hamnade han på kanal 5. Där programmet "So you think you cant dance" visades, men det var bara 30 minuter kvar av programmet. Jag blev märkbart irriterad över att ha missat nästan hela programmet och jag som verkligen älskar att se "So you think you cant dance."  

 

Skrivet av Sandra 16 juli 2008 klockan 10:10

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards