Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Sandra Sterner - 15 juli 2008 22:15

 

Så där ja, nu har lilla Caroline fått sitt kvällsfika, badad och är lagd, hon slockande på stört. Det har varit mycket för min lilla dotter idag.

 

Idag hade vi en av Carolines "fröknar" Linda  hemma hos oss. Som har jobbat med Caroline i skolan nästan ett helt läsår. Hon är så otroligt snäll och har tagit hand om Caroline på ett väldigt bra sätt. Då Caroline byter skola till hösten, så kommer hon inte längre ha kvar Linda som lärare. Bättre lärare än Linda tror jag det är svårt att hitta, hon är alldeles fantastiskt.

 

Vi bestämmde oss för att fråga Linda om hon ville komma hem till oss på en liten god middag. Hon blev förstås väldigt glad, och tackade gärna ja till att komma på middag Vi bjöd henne på oxfile och potatis kroketter. Då hon körde bil hit så blev det ingen alkohol till maten. Så  det blev jucie och mjölk istället. Middagen var jättegod och uppskattades av allihopa. Sedan efter maten blev det lite fika på baksidan.

 

Caroline och jag hade varit och köpt en liten present till Linda. Som vi ville ge som tack för ett väldigt bra jobb som hon gjort under läsåret med Caroline. Vi bestämmde för att hålla kontakten med henne trots att Caroline kommer att börja i en annan skola.

 

Micke ville förstås se "Allsång på Skansen" och han bänkade sig i soffan redan 5 minuter innan det började. Precis då skulle Linda åka hem till sig, men vi följde med henne till dörren, och Caroline ville gärna följa med henne hem, och sova över där.

 

 - Men det går ju inte sa jag till henne. Linda får komma hem till hos flera gånger och hälsa på.

 

Caroline följde med henne till bilen som stod parkerad en liten bit bort från vårat hus. Strax efter det att Linda åkte hem så tassade Micke tillbaka till soffan.För att fortsätta se "Allsång på Skansen" han ville så gärna se Poodles sjunga, och dom var det ända och se också i kvällens program tycker i alla fall jag. Dom övriga artisterna är inget jag alls lyssnar på och det är bara slöseri med tid att sitta och titta på det.Så efter att Poodles hade sjungit klart så bestämmde vi oss för att sitta en stund vid datorn, innan det var dags att gå och lägga sig.    

 

Skrivet av Sandra 15 juli 2008 klockan 22:18

Av Sandra Sterner - 15 juli 2008 15:00

Jag  har aldrig förstått det här, med vad en del föräldrar tänker på då dom väljer konstiga namn till sina barn. Ser dom ingen samband med att ge sitt barn ett konstigt namn. Att dom kanske utsätter sitt barn för mobbning.

 

 

Hon får heta Luleå

 

 

Linda Alderstigs och Hans Dahlberg från Göteborg. Har nu äntligen fått rättfrån länsstyrelsen, att döpa sin 8 månaders dotter till Luleå.

Från början fick dom avslag från Skatteverket, då dom inte tyckte namnet var passade. Men föräldrarna valde att överklaga till länsrätten där dom fick rätt. I sin överklagan nämner dom tidigare namn som blivit godkända av skatteverket, såsom: Avetsta, Skara, Mora, Kalix, Kiruna.

 

Föräldrarna ser inget som helst konstigt med namnet Luleå, och kan inte heller förstå all kritik som dom har fått.Vi bestämmde namnet redan när hon låg i magen,och vi får någon gång ta med oss Luleå upp till Luleå och visa henne staden, hon är döpt efter.

 

Nedan andra ( konstiga) namn som blivit godkända av skatteverket

 

Texas (246) Män

 

Chelsea (119) Kvinnor

 

Paris  (50) Kvinnor

 

London (4) Män

 

Avesta (25) Män

 

Mora (5) Kvinnor

 

Skara (2) Kvinnor

 

Vara (2) Kvinnor

 

Kalix (1) Man

 

Kiruna (9) Kvinnor

 
Skrivet av Sandra 15 juli 2008 klockan 15:06

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards