Alla inlägg den 9 juli 2008

Av Sandra Sterner - 9 juli 2008 20:45

Tillbaka igen vid min dator, funderade igår på om jag skulle inskaffa mig på en liten bärbar dator, som man kan ta med sig lite överallt. Då man åker den långa vägen till jobbet.

 

 

Caroline är badat och tvättat, och hon har fått sitt kvällsfika som är oboy och smörgås med kaviar. Nu ville hon kolla lite på tv:n innan hon lägger sig för att sova.

 

Passade på då att göra ett kortare inlägg på min blogg.

 Jag fick ett rätt så lustigt sms från min kära pappa. Där han undrade över vilken adress jag hade till min blogg!!

 

Jaha, och jag som trodde att pappa suttit och läst min blogg i flera månader! Men där hade jag visst fel eller hade "pappsen" bara råkat tappat bort min blogg adress ?

Skrivet av Sandra 9 juli 2008 klockan 20:43

Av Sandra Sterner - 9 juli 2008 18:45

 

 

Så där ja, äntligen hemma igen.

 

Middagen fixade ungarna till sig själva!! Det kändes riktigt skönt att få slippa göra maten idag. Så nu fick jag det lite lugnt och skönt. Ska bara sitta,och  slappa ett tag.

 

Det kan behövas efter en lång dag på jobbet. Det skulle egentligen blivit flera bloggar skrivna igår. Men mitt älsklingprogram den Amerikanska serien av "So you think you cant dance" har börjat sändas igen på kanal 5.

 

Jag som verkligen älskar att dansa. När jag var yngre så gick jag och tränade jazz och showdance det var så fruktansvärt roligt att göra.

 

Jag var själv en gång och tävlade i programmet !Dance like a butterfly". En danstävling, som spelades från Viking Lines färjan Cinderella 2005, och som sedan visades på kanalen TV400

En otroligt rolig upplevelse att få kommentarer från en jury som satt och bedömde mig, för hur jag dansade. Skulle utan att tveka göra om det idag om jag fick chansen till att tävla i dans igen.

 

Nu skulle vara gott med en kopp varmt kaffe.

 

 
Skrivet av Sandra 9 juli 2008 klockan 18:38
 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards