Alla inlägg den 21 juli 2008

Av Sandra Sterner - 21 juli 2008 23:45

Satt nyss och kollade runt lite på Youtube och jag fastnade direkt för en låt med gruppen Wet Wet Wet, som spelades mycket förr på radion. Men ibland hör man den fortfarande spelas på radion.

Men jag tycker balladen "I feel in my fingers" är en jättefin skön låt att lyssna på.     

 

 

     

 
Skrivet av Sandra 21 juli 2008 klockan 23:47

Av Sandra Sterner - 21 juli 2008 21:30

 

Har varit så ledsen över att det blivit så här idag, ville inte alls att det skulle bli så här från början. Men tyvärr gick det tydligen, inte att lösa på annat sett. Det tycker jag förstås är väldigt tråkigt, för alla inblandade. Men jag har förstått efter det som hände idag!!

Att det är tydligt att "otack" det är världens lön.

          

Det hela började på min födelsedag. Henriks flickvän, hade kommit dagen innan, och skulle sova över hos oss. Jag gick in till Henriks rum på kvällen, med lite chips, läsk och godis till dom båda två, dom blev förstås väldigt glada,och smaskade i sig godsakerna. Jag sa, att det fanns mera ute i köket, och att det bara var att gå ut, och hämta mera ifall dom vill ha.

 

Dagen efter då det var min födelesdag, då satt Micke och jag ute på våran baksida, och fikade frukost.Tänkte på att jag skulle fråga Henriks flickvän ifall hon ville komma på festen jag skulle ha på kvällen. Jag bestämde mig för att gå in i Henriks rum för att fråga, henne ifall hon också ville komma.

 

- Nej, hon står i badrummet, och håller på att göra sig ordning, sa Henrik

 

- Okej, men jag vill gärna prata med henne sen.

 

Sedan gick jag ut, till våran baksida igen, och satt mig och drack min andra kopp med kaffe. Idag är det ändå var min födelsedag, och då får jag bara sitta och slappa, och ta det lugnt, men efter att suttit där ett ute ett tag, så kände jag att nu är det på hög tid, för mig att hoppa in i duschen och få göra mig i ordning.

 

Jag hoppades att Sara var klar inne i badrummet nu, så att jag kunde gå in och börja duscha. Då jag kom ut i hallen, så såg jag att badrumsdörren, stod lite på glänt.Så bra tänkte jag, då är hon klar. Då kan jag äntligen ta min efterlängtande dusch, men först så skulle jag gå in och prata lite med Henrik och Sara. Knackar lite på dörren till Henrik rum, och går in...

 

- Men var är Sara då..?

 

- Hon har gått till tåget.

 

- Va, till tåget, men jag vill prata med henne.

 

- Hon har åkt hem, tror hon skulle träffa någon kompis.

 

- Men hon kunde, väl ändå komma ut,och säga "grattis" eller åtminstonde "hejdå" innan hon gick..

 

- Men hon var stressad, för att hinna med tåget.

 

Jag blev förstås, både irriterad och samtidigt lite ledsen.

Ibland tycker jag att Sara spelar, mycket på att hon skulle verka vara så, märkvärdig. Men själv tycker jag det bara är mest pinsamt för henne själv, när hon spelar "snorkfröken"

 

               Nu åter till det som hände igår och idag 

 

I går så var jag inne i stan tillsammans med Caroline, och en jobbarkompis. När jag precis hade kommit hem, så piper min mobil, som ligger i min handväska. Det är säkert Micke, som skickat något kärleks sms till mig, då han fortfarande var kvar på jobbet. Det får faktiskt vänta ett litet tag.

Jag kände faktist mera för att pröva min nyinköpta klänning.

Men det gick ju förtsås inte, då min mobil, varje minut gav ifrån sig ett "pip" för att meddela att det kommit ett sms.

Så till slut, så står jag inte ut, och bestänmmer mig för att öpnna sms:et...men det var inte från Micke som jag trodde från början..

Det var min son Henrik som hade skickat mig ett sms: "Mamma jag sover hos pappa i kväll Henrik"

 

Ska sova hos sin pappa, men det kommer ju inte att gå! Han har ju sin säng hemma hos mig! Jag fattade förstås ingenting, utan var tvungen att ringa upp Henrik på hans mobil, för att få någon form av förklaring...??

 

- Jag fick nyss ett sms från dig, varför ska du sova hos pappa..?

 

- Jag ska sova där med Sara.

 

- Det sa, du ingenting om i morse

 

- Det blev bestämt för en stund sedan.

 

- Men du vet ju, att sedan du flyttade hem till mamma, så har du ingen säng längre hos pappa.

 

- Jag var nyss och köpte en uppblåsbar madrass på Coop Forum, och kommer att sova där tillsammans med Sara

 

- Men varför sover ni inte här hemma, där du har din säng

 

- Men Sara får ju inte komma hem till mig.

 

- Om hon bara kan ändra lite på sin "märkvärdiga" attityd. Så är hon visst välkommen hit hem.

 

            Nu idag så det firar min son sin 17-årsdag !!

 

 

Från början var det tänkt att, vi skulle fira Henriks födelsedag är hemma hos oss. Tillsammans med hans pappa & Lizzy, och syskonen. Men tydligen blev planerna på att fira Henrik här hemma, ganska snart ändrade.

 

Jag och Micke hade själv stressat hela morgonen för att hinna med alltihopa. Vi hade jag varit och handlat tre tårtbottnar, och alla ingredienser som man ska ha och så blir det så här.

 

Tidigare på dan idag kom Henrik över för att hämta tårtbottnarna och dom övriga ingredienserna, som man behöver när man ska bakar en tårta. Sedan åkte han tillbaka hem till sin pappa, för att fira sin födelsdag där tillsammans med pappa & Lizzy,och med sin flickvän Sara.

 

Skrivet av Sandra 26 juli 2008 klockan 21:37

Av Sandra Sterner - 21 juli 2008 21:15

Oj, Oj, det har bara blivit ett inlägg av mig idag. Inte så bra kanske, med tanke på att det ändå är en del som intresserar sig för min blogg, och läser den varje dag, men nu är jag tillbaka igen.

 

Min äldsta dotter Nina ringde mig idag, från Västerås.

Där hon bor tillsammans med sin make Janne och sin otroligt söta dotter Nova som blir 9 månader i morgon.Nina berättade också att hon och hennes familj. Kommer ner under augusti månad, och stannar hos oss under några dagar. Det ska bli så roligt att få träffa dom snart igen, och jag längtar så mycket efter er alla tre.

 

Sedan ringde min Micke ifrån jobbet, och frågade hur det var hemma....?

 

- Jodå det är väl bra !

 

- Något som har hänt..?

 

- Jo, jag är fortfarande lite irriterad över det som var i helgen. Då du kom hem kl 5.30 på morgonen, och gick raka vägen in till duschen.

 

- Ja, men Sandra det var ju du som började.

 

- Jag tänker i allafall gå ut till helgen!! Men inte på någon krog här i närheten av där vi bor. Jag går hellre ut någonstans inne i stan.

 

- Gör som du vill

 

- Ja, det är precis det jag gör.

 

- Du kan ju ringa till mig senare, när du lagt Caroline.

 

- Jag få se kanske....

 

Kände inte för att snacka mera, så jag lade på luren.Tycker det känns lite jobbigt att det har gått, och blivit så här igen mellan mig och Micke.Vi bråkar inte längre. Men jag är fortfarande både irriterad och sur. Över att han kom hem så sent på morgonen.

Micke påstod att han skulle ha varit ute, och gått i 3½ timme.

 

Mina tidigare erfarenheter, då det gäller Micke och ta långa promenader är faktiskt = noll. Micke är en stor (halvfet) latmask som hellre cyklar åker buss eller pendeltåg, en går långa promenader.

 

Så det där han "tutade" i mig, att han skulle ha varit ute och promenerat i över 3 timmar. Ursäkta mig, men jag tror faktiskt inte ett jävla skit på det ...tyvärr.

 

Men det blir till något ställe i Stockholm city....gissa om jag längtar.

 

Skrivet av Sandra 21 juli 2008 klockan 21:10

Av Sandra Sterner - 21 juli 2008 12:30

God förmiddag!!!

 

Har precis bänkat mig ner vid datorn, med min kaffekopp för

ett litet snabbt inlägg. 

 

Micke ska strax iväg, och jobba kväll igen.... 

Jag tycker faktiskt att det är skittrist att få sitta hemma själv på kvällarna, men jag har ju några av mina barn hemma.

 

Jag är galet förälskad i långhåriga killar.Micke har ju lite halvlångt hår, och jag tycker det är så jävla snyggt.Men självklart ska det ju vara klippt in en snygg frisyr och så ska det vara välvårdat. Själv skulle jag aldrig vilja att Micke klippte av sig sitt långa hår.

 

Här nedan följer en duett med Tommy Nilsson och Tone Norum. Filmen har jag sett så många gånger att jag har tappat bort räkningen. Men låten är så fantastiskt fin att lyssna på

"Allt som jag känner"

 

 
Skrivet av Sandra 21 juli 2008 klockan 12:35


Av Sandra Sterner - 21 juli 2008 00:30

Som jag har nämnt i tidgare inlägg, så älskar jag att dansa.

 

Jag har känt mig på riktigt gott humor nu på kvällen. Så jag bestämde mig för att surfa omkring lite på "Funny pictures page. Jag känner att jag vill dela med mig lite av min roliga humor in igen...

 

Kolla in den söta nallen!!!  Påminner mig faktiskt om Micke när han "stuffar" omkring på dansgolvet ....

 

God natt med er alla, som orkat vara uppe lika länge som mig.

 

 
Skrivet av Sandra 21 juli 2008 klockan 00:34

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards