Alla inlägg den 6 juli 2008

Av Sandra Sterner - 6 juli 2008 13:00

Jag trodde mig hade läst allt, om gamla kvinnor som väljer att bli gravida med hjälp utav provrörsbefruktning i alldeles för hög ålder.

Jag läste denna nyhet på nätet och kände att jag bara måste skriva om denna knasiga 70-åriga kvinna.

 

                        Världens äldsta tvillingmamma 70 år

 

Omkari Panwar 70 år från New Deli är världens äldsta tvillingmamma. Hon och hennes make Charan Sing Panwar som snart är 80 år. Hade bestämmt sig för att bli föräldrar igen, trots att dom redan hade två vuxna barn, sedan tidigare, och fem barnbarn.

Nu ville Omakari och Charan skaffa sig en son till. Trots att dom var 70 år respektive 80 år.

 

Omakari och hennes make Charan valde att ta kontakt med en klinik som utförde provrörsbefruktning. För att ha råd med den dyra provrörsbefruktningen så fick dom sälja sin gård och alla boskap. Dom hade även lite besparingar utan stoppade som dom blev tvungna att använda, och till slut hade dom fått ihop pengarna för att genomföra provrörbefruktningen

 

Det visades sig att det inte bara var ett barn som Omakari väntade, utan det var tvillingar. Läkarna valde att förlösa henne med kejsarsnitt en månad före beräknat datum. Både tvillningarna och mamman mår bra, och hon har sagt i ett uttalde att hon ska försöka ta hand om sina små barn så länge hon orkar.

 

Skrivet av Sandra 6 juli 2008 klockan 12:54

 

Av Sandra Sterner - 6 juli 2008 11:30

 

Godmorgon alla läsare.

 

Sista dagen på veckan....(suck) I morgon är det måndag, och man ska vara tillbaka på  jobbet igen. Efter att ha varit ledig ett par veckor....det "suger" verkligen. Skulle gärna vilja vara ledig hela sommaren om det gick.

 

Läste här i Metros sidokolumnen att nu har solen tagit semester. Jo nog märks det alltid. Himlen är alldeles grå och det ser ut som om det ska börja regna när som helst. Det är väl det som kallas svensk sommar.

 

Ska nog hinna med några flera bloggar idag. Både i fredags och lördags blev det bara en blogg skriven. Men min tid räckte inte till att skriva flera. Men idag ska det bli i alla fall ett par stycken !!

 
Skrivet av Sandra 6 juli 2008 klockan 11:30

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards