Alla inlägg under september 2010

Av Sandra Sterner - 12 september 2010 19:30

Nu börjar då helgen igen gå emot sitt slut, och som alltid går helgerna alldeles för fort. Åh, jag som så gärna vill vara ledig längre och bara njuta av ledighet och att få slappa och ta det lugnt, som jag gjort idag. Men det går ju förstås inte, utan i morgon väntar vardagen igen med jobb, och nu är det återigen dags för mig att gå på kvällskiftet och det är nu för 2 veckor framöver.

 

 

Det var knappast så att jag tidigare idag kände någon längtan till att sätta mig ner för att uppdatera lite nytt på bloggen. Gårdagen tillbringade jag alldeles för länge framför skärmen och det var förstås för att hjälpa både Micke och Caroline med att fixa en ny style till deras bloggar. För Carolines del så gick det relativt fort för henne att bestämma sig för både vilken bakgrund och vilken sorts färg hon ville ha på sin inläggskolumen och sidokolumnen, men däremot Micke han är ju snäppet värre en mig att vela fram-och-tillbaka vilken sorts bakgrund som han ville ha på sin blogg.

 

Jag visste det förstås innan och det skrev jag redan igår....och det blev just det som jag trodde en Sexy Girl. Från början var han inne på lite väl  för mycket "Dirty Sexy" bakgrunder, och det gjorde att jag total vägrade hjälpa honom med vart någonstans koderna skulle läggas in. Men till slut så hittade han ändå en reko bild som inte var alltför Sexy att ha som bakgrundsbild till sin blogg.

 

Kolla in Mickes nya blogg  HÄR!! Nu återstår det att se om han börjar skriva lite nya inlägg, nu när han fått en sån snygg bloggsida.

 

Idag har hela familjen här hemma bara tagit det lugnt och slappat i soffan, och kollat på tv:n. På kanalen Star (som jag ofta brukar kolla på ) så visade dom idag en repris från tävlingen Miss USA 2010. I den tävligen så tävlar samtliga utav USA delstater om den ärofyllda platsen i Miss Universum tävligen, som inte för så länge sedan visades på kanalen Star.

 

Kan tänka mig att det var väldigt nervöst bland dom sista 4 finalisterna.

 

 

Det stod mellan Miss Oklahoma och Miss Michigan

 

Till slut blev det Miss Rima Fakihsom från delstaden Michigan som vann, men det gick inte lika bra för henne i Miss Universum tävligen där hon redan tidigit slog ut.

 

Jag har i ett utan mina tidigare inlägg skrivit om Miss Universum tävlingen, men dock inte om tävligen Miss USA. Själv har jag alltid varit väldigt förtjust i att kolla in sådana program.

 

När Miss Universum tävligen sändes för några veckor sedan hade jag ställt mitt alarm på strax före 3 på morgonen för att se den direkt sända Miss Universum tävlingen som sändes ifrån Las Vegas och även fast jag var jättetrött så gav jag mig tusan på att inte missa det programmet.

 

Nu är det dags att spela lite sällskapspel med Caroline innan det är dags för hennes kvällsbad.

 

 

 

Skrivet av Sandra 12 september 2010 klockan 19:35













Av Sandra Sterner - 11 september 2010 20:30

Dags för lite uppdateringen om dagens händelser. Jag skrev igår att jag hade tänkt överraska Caroline med att åka med henne till ett ställe. Hon är ju mitt yngsta barn och mellan henne och min näst yngsta Tobias är det 5 år och det har blivit så att Caroline har ju blivit lite som en sladdis.

 

Nu åter till det vi gjort idag! Inte så långt ifrån där jag jobbar så har jag tidigare under veckan sett att det till helgen skulle vara ett tivoli i Skarpnäck. Hade inte sagt något till Caroline innan vi åkte och det var tänkt som en liten överraskning.

 

I väntan på pendeln

 

Det fanns dock inte så många åkattraktioner, men det var ändå några som föll den lilla kräsna fröken i smaken.

 

Lilla berg-och-dal-banan ville Caroline pröva

 

 

Vad passar inte bättre till min lilla prinsessa, än att åka prinsesskronorna.

 

Caroline som i vanliga fall brukar att ha tur att vinna något slags gosedjur bland dom olika lotteristånden, men denna gång så hade hon enbart en riktig otur bland lotterna hon drog från hinken.

 

Caroline ville pröva lyckan bland lotterna, men det var enbart nitlotter 

 

 

Så här sur blev Caroline när hon inte vann någonting

 

I ett utav lotteristånden så kunde man välja bland olika färggranna påsar och i varje liten påse så fanns det förstås det Caroline så gärna ville vinna....ett gosedjur och det var väl ändå en himla tur det, och Caroline slapp gå och vara småsur över att inte vinna någonting.

 

Det har tydligen smittat av sig till dom övriga familjemedlemmarna här hemma, med att fråga mig om hjälp att fixa en ny style även till deras bloggar. Började tidigare med att fixa ordning Caroline blogg och som sagt hon är ju galen i djur så det blev förstås en glittrande bakgrund med hundar som hon så gärna ville ha. Även hennes inläggskolumnen och även sidokolumnen fick en ny färg och den tidigare ljusrosa färgen är numera utbytt ( allt enligt Carolines önskemål) till en mera lila ton.

 

Micke har ju lagt ner sitt bloggande totalt, och när jag frågat honom ibland varför han inte längre skriver, så brukar jag få som svar. Det är inte min grej att sitta och skriva bloggar. Tror mest det är tjejer som håller på med sådant!

 

Men tydligen så har han ändå satt sig ner och börjat leta efter en ny bakgrund till sin blogg. Just nu sitter han och velar fram-och-tillbaka och kliar sig i huvudet och funderar över vad för något slags background han ska ha till sin blogg .Vi får väl se om han har bestämt sig innan kvällen är slut och i sådan fall ska jag länka till hans sida på min blogg i morgon.

 

Jag har min aningar och tror mig veta vad för slags motiv han kommer att ha, och det kommer troligitvis att något att göra med Sexy Girl eller så något med döskallar, men det är mindre troligt och det lutar nog mera att det blir det första som jag skrev.

 

 

Skrivet av Sandra 11 september 2010 klockan 20:25















Av Sandra Sterner - 10 september 2010 21:30

Det tog ett tag att bestämma sig, och efter en hel del hattande och fnattande fram-och-tillbaka, med att pröva olika sorters bakgrunder.

 

Tyvärr och tråkigt nog så finns det så otroligt lite urval av snygga bakgrunder på svenska sidor, och bryr mig nu längre inte ens om att kolla in dom sidorna, därför att jag vet att det inte finns något som faller mig i smaken. Googlade istället på background, och hittade istället massor med sidor som föll mig i smaken.

 

Som ni ser så ändrade jag både bakgrunden och inläggskolumnen och även sidokolumen fick en liten mera stark rosa färg...vad annars för färg än...Think Pink för mig finns inte.

 

Det känns så skönt att Caroline kommit hem igen, och ikväll kollade vi på det gamla sedvanliga programet Postkodsmiljonären och även Idol.

 

Fredagsmys med lite chips och cola för lilla fröken

Men tydligen så var min "lillskrutta" så trött ikväll ( vilket hon i vanliga fall inte brukar vara på kvällarna) hon ville gå och lägga sig redan vid 20.30-tiden, och det är inte likt henne.

 

Jag har ännu inget sagt till Caroline, men i morgon väntar en överraskning till henne, och det är så att jag kommer att ta henne till ett ställe. Vart det är någonstans....hmm, det skriver jag förstås inte ikväll då blir det ju ingen överraskning för henne ifall hon nu skulle få för sig att läsa mammas blogg i morgon. Jag kommer såklart att ta med kameran och fota och senare under dagen lägger jag upp bilder på min blogg.

 

Skrivet av Sandra 10 september 2010 klockan 21:35

Av Sandra Sterner - 10 september 2010 13:30

Så skönt att det nu äntligen har blivit fredag, som jag har längtat och väntat tills det ska bli helg.

 

Igår blev det alldeles för länge framför datorn, och tiden bara kändes som den flög iväg. Kände att det vore dags att förnya min blogg...igen, med en ny style. Det finns ju så otroligt många sidor på internet, med så många olika backgrounds motiv, och det är inte alltid så lätt att välja och vraka bland alla fina motiv som fanns. Jag hade förstås ett krav på vad för slags background motiv det skulle vara, och det skulle gå i färgerna rosa-vit och så sjävklart lite glitter...thats me!!

Till slut så valde jag bland alla dom motiven som jag hade fastnat för, men det var bara för ett några timmar.

 

Nattens uppsittande med att hålla på att fixa ny style till bloggen gjorde förstås att jag försov mig totalt i morse, och något alarm hörde jag förstås inte som gick på vid 6-tiden. Nej, då jag låg och susade vidare utan vetskapen att det var morgon och jag skulle gå upp.Vaknade till slut upp vid 10-tiden, och hade lite huvudvärk. Det kändes förstås tungt att både försova sig med flera timmar och dessutom vakna med huvudvärk, och efter lite beslutsångest så bestämmde jag mig för att stanna hemma idag.

 

I förmiddags så var det då dags att kolla in några andra backgrounds motiv och det tog inte lång tid innan jag hade hittat ett nytt motiv som jag tyckte skulle passa bättre. Det är en massa bök och även lite strul, med alla dessa olika koder, som ska läggas in exakt på rätt ställe, men samtidigt ett väldigt roligt när man får se resultatet. Ska eventullet kanske ändra färgen i själva inläggskolumnen, men vet ännu inte om det enbart ska vara i färg eller något svagt motiv.

 

I eftermiddag kommer Caroline hem igen, efter att ha varit borta sedan i onsdags. Som det ser ut inför ikvällen, så kommer vi att ha en mysig hemmakväll med lite smått och gott att äta och kolla in det nya avsnittet av Idol.

 

Skrivet av Sandra 10 september 2010 klockan 13:30

Av Sandra Sterner - 8 september 2010 20:00

Så skönt att äntligen nu fått komma hem efter att nästan ha jobbat full dag.

 

Sitter nu och pustar ut framför min dator, och tänkte att det vore dags att uppdatera lite nytt på bloggen.

 

Det här med att ge sig på att sms-blogga, det har jag tyckt tidigare varit en väldigt bra ide. Tanken var att jag tänkte göra ett sms inlägg när jag satte mig på bussen. Hade precis börjat skiva mitt inlägg, och vad tror ni det är som händer....mobil f-n börjar ringa!

Det slår liksom aldrig fel, och ibland blir jag så frukstansvärt trött på detta ringande till min mobil.

Efter att ha avslutat samtalet så hade jag tänkt fortsätta medmitt påbörjande inlägg, men det var bara att glömma! Pep, pep lät mobilen och det var ett sms! Det kändes efter det som min motivation att forsätta skriva ett sms inlägg var helt lönlöst, blir ju stup ett ett avbruten, och bestämmde mig för att vänta tills det att jag kom hem.

 

Gårdagkvällen hade egentligen mycket att erbjuda både mig pch Micke. Det var allt ifrån en inbjudan till förhandsvisningen av Sandra Bullocks nya film The blind side, och som hon även vann en Oscar för. Efteråt skulle det vara efterfest på Hotellet.

 

Nu när hösten är här så märks det även att det blir mera fester, och det är ju aldrig helt fel med det, men man ska ju även orka med att gå ut.

 

Vi hade även fått en inbjudan, från Cafe Opera, och så hade även våran vän Ryan mail oss, och undarat om vi skulle komma till Ozzy festen som skulle hållas på Cafe Opera igår kväll.

 

Jag för min del har aldrig varit förtjust i varken personen Ozzy Osbourne och tyvärr inte heller hans musik. För Micke del så är det bara någon enstaka låt från honom som han gillar, som jag förstått det.

 

Men däremot så uppskattar jag väldigt mycket utav musiken Ryan spelar, och han är en riktig hejare på att spela gitarr i sin grupp Casablanca. Likaså är han väldigt duktig på att mixa och spela bra låtar som discjockey.

 

Det var flera faktorer som spelade in för att vi inte gick ut igår kväll. Egentligen så kände varken jag eller Micke för att gå ut en tisdag kväll. Det skulle även ordnas med barnvakt till Caroline, ( vilket vi inte hade fixat innan) Åh, det viktigaste utav allt vi skulle båda upp tidigit dagen efter och jobba, det skulle helt enkelt inte bara funka och gå och festa och sedan dagen efter infinna sig tidigit på jobbet, och dessutom så är det ju min dagvecka.

 

Det blev istället så att vi hade en mysig hemmakväll och kollade in det första programet med Idol. Det var flera utav deltagarna som jag tyckte gjorde väldigt bra ifrån sig, och så fanns det förstås dom som var där enbart för att göra bort sig i tv-rutan. Nu måste jag avsluta skrivadet det är dags för fortsättningen för nästa program av Idol och deras jakt efter nya talanger.

 

Skrivet av Sandra 8 september 2010 klockan 20:05

Av Sandra Sterner - 6 september 2010 20:15

Usch, vad jobbigt det var att stiga upp i ottan i morse, men det var ju som sagt min dagvecka som började idag. Så det var bara att bita ihop, och stiga upp när det hemska alarmet på klockan ringde i morse vid 6-tiden....vilken vidrig tid det är för mig att stiga upp, men efter ett antal snooze avtryckningar så kom jag till slut upp ändå.

 

Dagen har flytigt på som vanligt, och nu fast klockan inte är mera än lite efter 20.00 så är jag jättetrött. Det kommer förmodligen bli tidigt i säng för mig ikväll. Hmm, om det nu inte slår om för mig, när det är dags att gå och lägga sig, så jag blir pigg.

 

 

Skrivet av Sandra 6 september 2010 klockan 20:13

Av Sandra Sterner - 5 september 2010 20:15

Jag hade egentligen inte från början tänkt skriva någon blogg idag, men nu på kvällskvisten blev det ett ändå. Ibland kan det vara lite svårt att hitta ett tema att skriva om. Idag har det inte hänt speciellt mycket, utan vi har bara varit hemma och tagit det lugnt, vilat och samlat krafter inför en ny vecka som börjar i morgon. Vilket för mig även innebär att det är dags för min ordinare dagsvecka, och det blir alltså inte till att gå och lägga sig att sova efter det att Caroline skickats iväg till skolan. Nej, det är upp i ottan för mig, och det kommer inte bli det lättaste för mig.

 

Nu är det bara 2 veckor kvar till valet, och jag står fortfarande fast till det partiet som jag kommer att rösta på, och det är för mig självklarthet att lägga min röst på alliansen och Moderaterna. 

 

 

Enligt senaste SIFO undersökningen, så ser ni själva vilka det är som leder.

 

Tidigare idag kommenterade jag en utav mina vänner (som även är en utav min arbetskamrat) på Facebook. Det stod följande ( kopierar texten från facebook: Enligt Miljöpartiet språkrör Peter Erikson som yttrade följande: Om alliansen får fortsätta kommer 85000 människor ha sparkats ut ur sjukförsäkringen 2014....osv

Jag kunde förstås inte låta bli att kommentera detta som min vän hade lagt ut och skrev följande: Varför ska vi som jobbar, behöva betala för dom som är sjuka och inte kan jobba. Det är ju alla vi om arbetar och sliter som måste betala för alla långtidssjukskrivna.

 

Nu till saken som jag tycker det är bra som Moderaterna nu har gjort och det är följande: Sett till att rensat bland alla dom tidigare långtidsjukskriva och dom s.k soffliggarna som inte ena velat gett sig ut i arbetslivet. Dom har under flera år livnärt sig påoss skattebetalare, via sjuksersättning, bostadsbidrag, och eventuella andra bidrag som vi skattebetalarna får betala.

 

Enligt mig ska så många som möjligt ut i arbetslivet och enligt bästa förmåga försöka klara att försörja sig själva!! Det handlar inte om att man INTE vill arbeta, och skyller på att man har en sjukdom och inte kan klara av arbetsuppifterna, då får man försöka anpassa arbetsuppgifterna efter vad det är den personen klarar av!!

 

Skrivet av Sandra 5 september 2010 klockan 20:09

Av Sandra Sterner - 4 september 2010 23:30

Det blir min andra blogg för idag, och känner helt enkelt för att bara skriva av mig.

 

Vi åkte samtliga till Tungelsta idag. Jag och Caroline för att lämna över en väska som Niclas hade glömt kvar hemma hos mig. Micke för att det idag var tänkt att han skulle fortsätta med ifyllning av färger till sin senaste tatueringen.

 

Caroline och jag hoppade av stationen innan, och vi blev uppmötta av både Johan och Niclas som kom gående emot oss. Niclas verkade efter omständigheterna må lite bättre idag, men var fortfarande svullen över ögat och på näsan lyste ett rött sår.

 

Det visade sig att idag var det även Tungelsta dagen, och fullt med aktivteter på fotbollsplanen utanför skolan. Minns när numera mina äldsta barn var små och jag bodde i Tungesta så var det tradition av varje år gå med ungarna på den dagen....det var en speciell dag för dom.

 

Caroline tackar förstås inte nej tack, till roliga aktivterer, med allt det som hör därtill och idag ville hon både ge sig på att försöka få ner några troll med försöka kasta några bollar för att få ner dom, men olyckligtvis så misslyckades hon med alla dom 3 försöken, men vann ändå ett litet tröstpris som var en liten hund.

 

Sedan var det dags för henne att åka slänggungan, och oj vad hon tjöt av glädje. 

 

Dom övriga åkattraktionerna ratade den lilla fröken och fnyste åt. Hon sa: Det är bara till för småbarn, och då syftade hon på tekopparna, griståget, och det stora uppblåsta hopptornet. Jaa, min lilla tjej, det är verkligen en tjej som vet vad hon vill.

 

Vi hittade även ett par yngre tjejer som höll på med ansikstmålning, och det ville förstås Caroline pröva på. Tjejen som skulle måla Caroline räckte fram en liten bok med olika ansiktsmotiv, och då Caroline tycker mycket om djur av alla de slag så valde hon en rosa fjäril.

 

 

Det visade sig att Tungesta ridklubb, som var där och gjorde reklam för sin ridskola. Jag brast ut i ett gapskratt när jag fick se vilken sorts häst dom hade fraktat dit.

 

Caroline ville förstås provsitta på detta vidunder, och jag stod framför för att fota, men det blev en del fnissade. Vem kommer på att bygga en häst utav en tunna och bitar av ett stuprör??

 

Det fanns även något som intresserade mig idag, och det var förstås kläder! Jaa, just det mina gamla och även nya läsare jag är ju som sagt stormförtjust i allt som har med kläder att göra, men ingenting av detta föll mig dock i smaken.

 

Min mobil ringde ( som vanligt igen) det var Micke ( hörde på honom att han var besviken) Han hade kommit till tatueringstudion PMS och killen som förra veckan tatuerade både mig och Micke hade idag dubbelbokat, och hade redan satt igång med att tatuera en annan kund.

Väldigt konstigt tyckte jag, som vet att Micke dagen innan hade ringt och kollat med Jonathan att det var idag som det var sagt att han skulle komma, och så går han och dubbelbokar in flera samtidigt!!

 

Enligt mig så tycker jag att det är skitdåligt att man inte kolla in sin EGEN almenacka ordenligt, innan man bokar in flera kunder under samma tidpunkt. Mitt förtroende för allt var det gäller tatuerare är numera = NOLL...har dom ingenting innan för skallbenet..längre.

Efter en stund kom Micke lunkade mot oss där vi stod på fotbollsplanen.

 

Det märktes på Micke att han var irriterad och sur över att det blivit som det blev, men det är bara att försöka leta vidare och hoppas att man hitter en tatuerare som är lite mera rädd om sina kunder (Syftade på dom 2 senaste vi varit på)

Nu börjar min kväll gå mot sitt slut och ska strax gå och lägga mig.

 

Godnatt och Sovgott

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 4 september 2010 klockan 23:34

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards