Direktlänk till inlägg 26 december 2010

Dagens tistel går......

Av Sandra Sterner - 26 december 2010 22:00


   

Jag är så less och besviken på vårat fastighetsbolag. Och tycker dom förtjänar att få Dagens Tistel.

 

För det första så gäller det snöskottningen, kring vårat bostadsområde. Och den sköts så fruktandsvärd dåligt, och det kan gå dagar emellen det blir plogat kring vårat bostadsområde.

Idag vid 13-tiden, så märkte både jag och mina barn Jimmy och Caroline, att det var extra kallt inne i vårat hus. Jag gick för att känna på elementen och dom var iskalla ( trots att dom är påslagna) Jag påtalade detta för Micke, och tyckte att vi skulle ringa till fastighetsjouren och för att göra en felanmälan.

 

Micke tyckte inte att vi skulle ringa fastighetsjouren, utan istället vänta  och avvakta en liten stund. (Antagligen trodde han att värmen snart skulle komma tillbaka.)

 

Det känns ibland, som vi är varandras motsatser till allting. Och varför vänta på att ringa fastighetsjouren, när vi inte har värme i huset...? Jag struntade i om Micke tyckte vi skulle vänta på att ringa jouren eller inte. Jag letade reda på nummret och ringde dit själv. Jag möttes efter någon singnal utav en telefonsvarare, som meddelade: Just nu är det många som ringer till oss, men du behåller din plats i kön.

Jag suckade till och väntade snällt på min tur, efter en stund kom jag fram till en tjej, som svarar.

 

Jag beskrev mitt ärende, och berättade vart jag bodde någonstans. Och får veta utav tjejen på jouren, att det är flera på samma adress (som oss) som har ringt och klagat på att dom saknar värme i sina hus. Men att en tekniker har skickats ut för att göra en felsökning.

Jag och ungarna började frysa tidigt och vi satte på oss tjocka tröjor och raggsockor på fötterna.

 

Däremot Micke han tyckte inte det var så kallt och tyckte vi andra var "larviga" som frös.  Men efter några timmar, med ingen värme i huset, så började även Micke tycka det blev kallt och gick för att sätta på sig varmare kläder.

 

Både jag och Micke har turats om vid flera tillfällen att ringa till fastighetsjouren, för att fråga vad felet beror på och när vi får tillbaka värmen i huset. Men tjejen, som svarar, kunde inte ge något besked vad felet berodde på, och när värmen kommer tillbaka.

 

Det var  en himla tur att jag inskaffade mig, på massor utav stearinljus, inför julen, som vi under dagen och nu på kvällen har använd oss flitigt. Det började bli så kallt här inne, att vi till slut var tvungna att sätta på ugnen och öppna ungsluckan för att få ut lite värme i huset. Nu är klockan och vi har ännu inte fått tillbaka värmen i elementen.

 

Micke gjorde nyligen ett nytt försök att ringa jouren och nu fick han veta att dom äntligen hade hittat felet. ( Så bra, att teknikern äntligen lyckats hitta felet, det tog "bara" 8½ timme!!)   Felet var en gammal cirkulationspump, som hade gått sönder, och dom visste inte hur länge det skulle ta att fixa det. Om vi får tillbaka värmen i kväll/natt är fortfarande osäkert, men det blir till att sova med mysbyxor och flera täcken på sig för att inte frysa.

 
Skrivet av Sandra 26 december 2010 klockan 21:56

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards