Alla inlägg den 20 juni 2008

Av Sandra Sterner - 20 juni 2008 22:45


Så var midsommarfirandet över. En väldigt trevligt dag hemma hos Johan och Lizzy. Vi Tackar er så mycket för att vi fick komma dit och fira midsommar med er.

 

På vägen hem gick vi förbi Mickes pappa och hälsade på ett litet tag, men vi valde att inte stanna så länge. Micke och jag valde och gå hem, efter att vi varit och hälsat på hans pappa. En promenad på 1½ mil, det var jobbigt. På vägen hem störtade himmlen in och det började ösregna, jag var dyngsur när jag kom hem, och valde att ta ett varmt bad.

 

Skrivet av Sandra 20 juni 2008 klockan 22:40

Av Sandra Sterner - 20 juni 2008 10:15

           

 

Alla bloggläsare.Vaknade i morse över att solen sken in genom mitt sovrumsfönster. Det ser ut som det blir vackert väder idag. Ska alldeles strax hoppa in i duschen,och göra mig ordning. Sedan gå upp till affären för att inskaffa sig lite av midsommarmaten. Sedan åker jag och Micke hem till min x-make Johan och hans fästmö Lizzy och firar midsommar.

 

Mickes pappa ringde nu på morgonen och ville önska oss trevlig midsommar. Han bor i speciellt långt ifrån dit vi ska i dag. Så troligtvis kommer vi kanske gå förbi hemma hos Mickes pappa.

       

Hoppas ni alla får en bra dag, och en fin midsommar!!


Skrivet av Sandra 20 juni 2008 klockan 10:20

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards