Alla inlägg den 30 juni 2008

Av Sandra Sterner - 30 juni 2008 22:00

 

Min vackra dotter Nina, skickade mig ett mejl nu på kvällen. På mitt gulliga barnbarn. Som nu är 8 månader.Tack så mycket Nina

Oj Oj, vad tiden går fort, tycker det inte var länge sedan Nina var en liten bebis. Nu är hon en vackar tjej på 20år

Min vackra dotter Nina

                                             

Mitt gulliga barnbarn Nova


Skrivet av Sandra 30 juni 2008 klockan 22:06
Av Sandra Sterner - 30 juni 2008 21:45



God kväll alla mina läsare!

 

 Nu är jag äntligen tillbaka. Det blev senare en vad jag trodde, men idag har det varit så mycket att göra, så tyvärr har jag inte haft så mycket tid över till min lilla blogg.

 

Vad ska jag börja med, lämnade min lilla dotter Caroline på fritids, sedan tillbaka hem. Frukosten bestod av en kopp kaffe och två mariekex, har slutat äta bröd på morgonen. Sedan efter frukosten, är det dags att ge sig ut på joggingturen. Det är sällan det är lugnt och stilla i mitt liv. Väl tillbaka hemma in i duschen och göra sig i ordning.  

 

Läste i  City tidningen att som sökte sommarkrönikor, till sin tidning. Dom bäst skriva krönikorna kommer att placeras i tidningen....som ni kanske förstår så har jag förstås skickat in lite av mina egna krönikor (men inte dom som står här) Jag håller förstås tummarna, man måste våga, annars vinner man aldrig något....eller hur?

 

Sedan var det ett möte som jag hade inplanerad, sedan ett par dagar tillbaka.Trodde aldrig det skulle dra ut så långt på tiden. Jag var tvungen efter en stund att ursäkta mig, för att gå och ringa Micke, för jag insåg att jag kommer aldrig att hinna hämta Caroline på fritids i tid, men efter 2 timmar så var mötet slut. 

Om ni visste vad jag kände mig stressad över att komma hem, men när jag så småning om kom hem så hade min älskling både handlat och lagat klart maten, så det var bara att sätta sig och äta.

Det var den dagen det nu börjar det bli kväll. Får se om det blir någon till blogg det är kanske möjligt.

 

Skrivet av Sandra 30 juni 2008 klockan 21:45

Av Sandra Sterner - 30 juni 2008 12:00

 

Tänkte jag idag skulle börja med ett rätt så annorlunda överskrift, men i detta syfte så jag menade ett snabbt inlägg. Jag är på språng, och ska strax i väg på ärende, vet inte hur lång tid det tar, men förhoppningsvis så är jag tillbaka under eftermiddagen.

Skrivet av Sandra 30 juni 2008 klockan 12:06
 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards