Alla inlägg den 26 juni 2008

Av Sandra Sterner - 26 juni 2008 20:45

Tänkte i dag skulle vara en perfekt dag att åka in till inne i Stockholms city, för att shoppa loss lite. Då en del av mina kläder har blivit lite för stora för mig. Tänkte det skulle bli kul att handla lite nya kläder i mindre storlekar. Men en dag som denna, kommer jag nog inte glömma i första taget.

 

Det började redan på pendeltåget på väg in till stan.

Jag reagerade på en tjej som klev på i Trångsund, och undrade i min nyfikenhet varför hon hade skinnjacka som var knäppt, scarf runt halsen och höga skinnstövlar i denna värme. Fryser den stackars människan i denna värme tänkte jag. Själv satt jag bara med en tunn sommarklänning på mig och tyckte det var varmt.

 

När jag hade kommit in till stan, så hade jag tänkt gå Drottninggatan, där finns det många fina boutiquer. Men ser till min fasa när jag kom fram till Drottninggatan, att det såg ut som man hade rört om i en myrstack, det var folk överallt det kryllande av dom. Dessa stackars turister med kameran runt halsen och kartan i handen, dom vet ju inte ens åt vilket håll dom ska. Det var rena rama kalabaliken inne i stan idag.

 

 Jag bet ihop så gott jag kunde, och strosade runt i lite butiker och köpte lite nytt smink och två urgulliga sommarklänningar (kommer lägga upp bilder på dom) 

 

När jag nästan var färdig inne i stan och skulle passera butiken Buttricks. Där stod det en mamma och småpratade med några väninnor, men hennes lilla son på  3-4 år hade hitttat något roligt att leka med. Den lilla sonen stod och snurrade på ställningen med vykorten på fortare och fortare gick det. Jag tänkte detta kommer att sluta illa. Mamma till sonen verkade inte bry sig så mycket över det som hennes son höll på med, utan fortsatte samtalet med sina kompisar. Hade mamman varit lite mera observant på sin lilla son, så hade hon nog sluppit skämma ut sig. Allt efter att hennes son snurrade fortare och fortare på vykortställningen. Efter ett tag så stod ställningen snart på bara två hjul, och till slut brakade hela ställningen ihop i en hög på marken och alla vykort fladdrade i väg i vinden. Då vaknade mamman till och såg vad hennes son hade ställt till med, hon hade att göra ett tag framöver den dagen.

Efter denna händelse så bestämmde jag mig för att det var dags att åka hem. Så jag börjar gå mot pendeltågsstationen. När jag kommer fram dit så ser jag på ankomsttavlan att pendeltåget står inne. Så jag sätter full fart framåt, springer som en (struts) nedför trapporna för att försöka hinna med pendeln.När jag når det sista trappsteget, så ser jag dörrarna stängas. Så där står man flämtade och svetting och ser tåget gå. Det var bara att slå sig ner och vänta på nästa tåg. Det kommer nog ta ett tag innan jag åker in till city igen, men förresten jag kom på en grej!!!!

Caroline vill ju så gärna gå på Gröna Lund, och det har jag lovat henne att vi ska göra, men bara vi slipper City så är jag nöjd.

Skrivet av Sandra 26 juni 2008 klockan 20:51

Av Sandra Sterner - 26 juni 2008 17:45

Jag brukar läsa om andra bloggare, som gnäller och klagar över att domhar så många barn, och att ungarna tar upp så mycket utav deras tid.


Jaha, vad är 2-3-4 barn att gnälla och beklaga sig över!!

Jag är själv 6 barns mamma, och det har inte alla gånger varit så enkelt, och det har minst sagt inte varit någon dans på rosorna.


Jag läste om denna otroliga mamma som heter Leskey 40 år som är 12 barns mamma. Nu blev ni kanske lite förbluffade och tappade hakan ner till knäna. Försök slå detta om ni kan.

     


För elva dagar sedan fick Lesley 40 år, sitt tolfte barn.

Nedkomsten inträffade bara några veckor efter att äldsta dottern Lindsay fått en välskapt son, som ska heta Jack. Lesley har varit gravid i sammanlagt 110 månader, nästan 10 år av sitt liv har hon väntat barn. Som har resulterat i Lindsay 19, Mark 18, James 17, Amy 16, Daniel 11, Thomas 10, Katie 8, Mattew 6, Alex 3, Ewan 2, Drew 1 och nyfödda dotter Mille. Som ni säkert förstår, så håller Lesley och maken Mark på som två kaniner, och det kommer bara bli fler och fler.

 
Skrivet av Sandra 26 juni 2008 klockan 17:51

Av Sandra Sterner - 26 juni 2008 17:15

      

 

Nu var jag bänkad framför datorn igen.....sorry alla läsare att det blev sen start i dag också, men har haft en del att göra.

 

Det var en fruktandsvärd mardröm jag hade i natt. Låt mig berätta lite om den. Jag gick och lade mig strax efter det att Micke kommit hem, ifrån sitt kvällsskift, och slockande på stört.

 

Drömmen handlade om Micke !! Han hade kommit hem ifrån jobbet, och att han var mer tystlåten än vanligt. Men jag brydde mig inte så mycket om det ( tänkte på att han kanske hade haft en dålig dag på jobbet) När kvällen kom och vi hade gjort i ordning allting hemma, och lagt Carolinne. Gick jag in i datarummet för att börjar skriva på min blogg. Micke kom strax efter mig in i datarummet, och sa att han ville prata med mig om en sak.

 

- Jaha, sa jag vad kan det vara (säkert någonting som har hänt på jobbet)

 

Micke harklade sig och sa sedan.....

 

- Jag vill skiljas, jag älskar díg inte längre.

 

Vaknade till med världens ryck och var alldeles genomsvettig.

Visste inte först om jag hade drömt allting eller om det var sant. Micke låg där brevid mig i sängen och slumrade så sött.

 

Jag väckte Micke, som stirrade yrvaket på mig och undrade varför jag ville prata med honom tidigt på morgonen.

 

Jag berättade vad det var jag hade haft en otäck mardröm, om att Micke ville skiljas. Men som vanligt så skrattade bara Micke bort det och förklarade att han inte alls ville skiljas ifrån mig.

 

Jag hade en obehaglig känsla i magen efteråt och kände att jag inte heller kunde somna om, så istället gick jag upp och gjorde ordning lite tidig frukost.

 

Skrivet av Sandra 26 juni 2008 klockan 17:17

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards