Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Sandra Sterner - 24 juni 2008 22:15

Så var man tillbaka på datorn igen. Jag orkade bara inte kolla på hela programmet av Allsång på Skansen. Jag bytte kanal när Arga...nej  jag menar Arja kom in. Har lite svårt för henne, gillar inte riktigt hennes sångröst...."Högt över havet" (usch)

 

Men hittade ett annat program som jag även såg förra tisdagen som går på TV400 som heter Cheaters och handlar om otrohet. (Själv hatar jag otrohet, tycker så synd om dom som blir drabbade)

Men nu nog pratat om det! Nu blir det istället en trevlig melodi med Orup.

 


Skrivet av Sandra 24 juni 2008 klockan 22:16

Av Sandra Sterner - 24 juni 2008 18:45

 

 
Det blev total stopp för Fredrik, 30 år, när han skulle gå till kassan på Willys i Borås för att betala sin lättöl.       

 

 

 Kassörskan tyckte han såg alldeles för ung ut och frågade efter legitimation, men det hade han inte tagit med sig. Då erbjöd hans pappa, att köpa ölen istället, men det gick inte heller för sig, för även han saknade sitt legitimation.

 

På Willys i Borås försvarar mann kassörskornas beteende.

 

Biträdande föreståndare Morgan Bolin säger att vid minsta osäkerhet på åldern måste kassörskorna fråga kunden om legitimation.

 

Jag skulle gärna vilja fråga någon ansvarig  på Willys i Borås.

 

Är detta med att fråga om legitimation på någon som är i 30-50 års ålder. Ett dåligt skämt ni kör med!! Vill ni skrämma bort kunderna från eran affär!! (det verkar inte bättre) Det kanske är så att era kassörskor skulle behöva glasögon! För hur är det möjligt att man kan tro att två män som är i 30 respektive 50-60 års åldern ser ut att vara under 20 år.

 

Skrivet av Sandra 24 juni 2008 klockan 18:38











Av Sandra Sterner - 24 juni 2008 17:45

 

Trodde inte riktigt först på det jag läste, när jag läste denna  artikel. 

 

Adriana Ilisesca är inte bara universitetsprofessor och barnboksförfattare. Hon är också en av världens älsta mammor och tar ensam hand om sin dotter Eliza 3år. Som hon älskar mest över allt på jorden. Adriana fick kämpa hårt för att bli gravid. Efter att ha kämpat i flera år med att lyckas bli gravid. Dom två första försöken med donerade ägg och spermier, misslyckades. Men på tredje försöket lyckades hon bli gravid.  Under graviditeten visade sig att hon väntade tvillingar, men ett av fostrena dog, men den andra tvillingen klarade sig. Adriana förlöstes med ett planerat kejasarsnitt 6 veckor, före beräknat datum. Idag är Eliza 3 år gammal och hennes mamma är 70 år.

 

Denna gamla dam har enbart bara tänkt på sig själv och sin egen längtan efter ett barn. Tyvärr verkar det som hon inte alls har brytt som om lilla Eliza, som nu idag bara är 3 år. Hon kommer med stor sannolikhet bli föräldralös innan hon ens blivit tonåring.

 

Skrivet av Sandra 24 juni 2008 klockan 17:43

 

 

 

 

 




















Av Sandra Sterner - 24 juni 2008 12:45

God förmiddag alla läsare!

I dag var min dotter Caroline till sin tandläkare. För att kolla sina tänder, tydligen så verkar det inte som hennes framtänder kommer, trots att hon snart fyller 8 år.

 

Både personal i skola och på fritids har undrat varför inte hennes tänder har kommer fram. Kompisar till Caroline som är i 6-års åldern har fått sina framtänderna, och mina andra fem barn kan jag inte minnas att det var så här med. Detta gör mig förstås lite orolig, och vill ju inte att hon ska gå "tandlös" när hon nu snart ska börja i andra klass, det finns andra barn som ibland retar andra barn, och det får bara inte hända. 


Så nu idag skrev tandläkaren en remiss till Eastman institutet. En specialist tandvård som kommer att få kolla upp varför inte hennes framtänder kommer.

 

När vi kommit hem i från tandläkaren. Var det dags att sätta igång med det som jag verklingen avskyr att göra och det är att fixa räkningarna. När det var klart så var det dags för lunch, som idag bestod av pizza....mumsi vad det var gott.

 

Skrivet av Sandra 24 juni 2008 klockan 12:46

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards