Alla inlägg under april 2010

Av Sandra Sterner - 13 april 2010 21:30

Dagen kunde ha börjat bättre och jag min "sömntuta" försov mig i morse. Var i det närmaste halvt medvetslös i morse när alarmet gick på vid 6-tiden, och kommer inte ens ihåg att jag stängde av alarmet.

 

Men idag hade Micke tagit ledig från jobbet (då han skulle uträtta lite ärenden) och han hade ställt sitt alarm på 7. Blev väckt av Micke som undrade lite förvånat om jag skulle stanna hemma idag eller om jag skulle iväg till  jobbet. Skit trött och lite smått irriterat kläcker jag ur mig sömndrucket: 

 

- Herregud, kan du inte låta mig få sova...zzzzz

 

Fick veta av min morgonpigga make att klockan var 7 och att om jag nu skulle iväg till jobbet så var det lika bra att sätta fart. Som tur är så är inte Micke lika morgontrött som mig...och tur är väl ändå det.

 

Caroline skulle även väckas och ha frukost för strax efter klockan 7.30 står Jocke utanför med skolskjutsen och väntar.

Det var med andra ord bara att sätta fart på morgonen, men det är ju väldigt lätt att säga, men för mig i verkligheten så gick min morgon i slowmotion.

 

Men det var väldigt nära att jag var på väg tillbaka in till sängen efter det att Caroline kommit iväg till skolan.

 

Men idag hade jag som sagt "gubben" hemma och höra honom stå och sjunga ute i köket medans han gör i ordning kaffe...vem sjutton kan sova då? Det var bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för en ny lång dag på jobbet. P.g.a att jag försov mig så kom jag försent till jobbet idag, ( men vad göra, när jag inte kommer upp i ottan) och min trötthet satte kvar ända fram till lunchtid.

 

Nu är det kväll igen och måste försöka komma tidigt i säng, men det är inte alltid så lätt att komma till ro och somna, men ska ändå försöka göra ett försök att komma hyfsat tidigt i säng.

 

Skrivet av Sandra 13 april 2010 klockan 21:33

Av Sandra Sterner - 12 april 2010 21:45

Egentligen är jag alldeles för trött för att orka med att uppdatera min blogg ikväll, men gör ändå för min kära läsare ett inlägg innan det är dags för mig att gå och lägga mig.

 

Det har inte blivit mycket till sömn i natt, och hur jag än vred och vände på mig så lyckades jag helt enkelt inte somna, och  ännu hopplösare känns det när man vet att man ska upp i ottan.

 

På någont märkligt sätt lyckade jag ändå komma upp ur sängen efter att bara ha snoozat av mobilen än gång, och med trötta ögon och tunga steg tog jag mig in i badrummet. Idag hade jag bara mig själv att tänka på och kände mig inte allt för stressat då Caroline varit borta sedan i lördags och skulle först komma hem idag efter skolan.

 

Kollade på köksklockan och såg att den strax var 7 och var riktigt nöjd med att det ändå gått relativt fort på morgonen, och ändå inte fått stressat halvt ihjäl mig. Tog på mig skinnjackan och gick ut men tyckte att det var lite småkallt ute så tidigt på morgonen, och valde därför att gå in igen för att sätta på mig min lite tjockare jacka....( men tänkte inte på en sak)

 

Väl framme vid pendeltågstationen upptäckte jag att jag inte kunde finna mitt SL-kort. Så blir det ibland för en sån morgontrött person som jag är och emellanåt så är jag en liten virrpanna. Hade förstås glömt att flytta över mitt SL-kort från min skinnjacka till den andra jackan. Det var bara efter att jag haglat ur mig en del fula ord att traska hemåt igen. Fan, för måndagar!!

 

Fick mig en ide på väg till pendeltågstationen för andra gången, och tänkte att det kanske skulle vara lönt att pröva en annan väg till jobbet idag. I stället ta bussen som går direkt till Gullmarsplan och kliva av vid en station som heter Norra Sköndal ( inte så långt ifrån där jag jobbar) Men hade aldrig förstås åkt den vägen tidigare. Men det visade sig att den bussen jag tog stannade förstås inte vid den stationen, utan  åkte direkt till Gullmarsplan! Där fick jag byta buss igen för att komma till Skarpnäck.

 

Dagen på jobbet har varit som vanligt, och vid lunchtid strålande solen utanför, och vid varje rast passade jag på att ge mig ut och njuta av det vackra vädert.

 

Väl hemma igen mötts jag av min lilla dotter Caroline som är ute och leker, och Micke hade gjort ordning en god middag.

 

Nu på kvällen har Micke och jag suttit framför våra datorer och på något sett så hamnade Micke på en sida med bilder på den amerikanska skådespelerskan, Nicole Kidman och visst är hon bedårande vacker.

 

Nej, nu måste jag börja avsluta denna blogg mina ögon är så trötta att jag snart inte orkar hålla dom öppna, och imorgon är det upp i ottan igen.

 

Skrivet av Sandra 12 april 2010 klockan 21:39

Av Sandra Sterner - 11 april 2010 19:00

Idag har Micke och jag varit nästan helt solo här hemma ( bortsett ifrån Jimmy) Däremot har vi varit barnlediga från Caroline, och hon kommer hem först i morgon.

 

Efter att ha tagit en lång skön sovmorgon och vaknat omkring 10-tiden. Gav vi oss ut på en promenad i den sköna vårsolen, och hamnade till slut uppe i Haninge Centrum.

 

Vi kollade runt lite bland butikerna. Till mig hittade jag ett par asläckra skor som jag bara kände att dom ville jag ha.Vanligtvis brukar jag inte köpa skor med en klack på 8 cm av den anledningen att jag blir över 1.80 cm och då skulle jag nästan bli lika lång som Micke som är ca: 1.83 cm. Men vad f-n när man ser sådana här snygga sandaletter så kan man ju inte bara stå emot.

 

Micke har alltid så länge jag känt honom varit förtjust i blondiner, tatueringar, piercingar och som sist huvudbonader av alla de slag. Han har nästan alltid någoning på skallen...och det är allt från mössa till keps. Men nu har det tydligen gått så pass långt att han idag gick och provade...hattar!!

 

Herregud, vet inte om Micke är på ett utav sina vanliga skämthumör. Men denna hatt som gick röd-vit-blått rutigt mönster var bara för mycket.

 

Åh, så skulle han även prova denna bruna hatt.

 

 

Vi avslutade dagen med att gå in på O´Learys.

 

 

Skrivet av Sandra 11 april 2010 klockan 19:00












Av Sandra Sterner - 10 april 2010 21:00

En gemensam vän till Micke och mig fyller jämt idag och det är ingen mindre än Jensa. ( Som vi även sist åkte på kryssning med.)

 

Vill nu passa på att skicka ett stort Grattis på din 30-årsdag och hoppas att du får en riktig trevlig och lyckad kväll...Kram.

 

Jensa

 

 

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 10 april 2010 klockan 20:52






Av Sandra Sterner - 10 april 2010 15:15

I onsdags när jag och Caroline skulle åka upp till Haninge Centrum så gick vi förbi denna skylt.

 

Som visade att det redan skulle komma ett tivoli i närheten av där vi bor. Men måste påstå att jag tycker dom är väldigt tidigt ute i år (det är ju bara mitten av april!!)

 

Nu är ju Caroline så pass stor att hon själv kan läsa vilket hon gjort...

 

- Mamma, vilket datum är det idag...?

 

- Caroline idag är det den 7:e.

 

Märkte att Caroline tänkte efter en stund, sedan sa hon..

 

- Mamma, det är ju på fredag!

 

Sedan började hon med sitt vanliga tjatade igen..

 

- Snälla. mamma kan jag få gå på tivolit...

 

- Som du vet jobbar mamma kväll denna vecka, och vi kommer inte kunna gå på fredagen. Men kanske vi kan på lördag eller söndagen.

 

Men igår eftermiddag när jag var på jobbet, ringde en väldigt glad och uppspelt dotter och berättade att Micke skulle ta med henne till tivolit.

 

Jaa, det är bra att Caroline har en sån snäll och schysst plastpappa som ställer upp och gör roliga saker med henne, när jag måste jobba.

 

Som tur var så tänkte Micke på att ta med sig kameran och fotografera lite från gårdagens besök på tivolit. (Så att även jag kunde få se hur roligt dom haft det.)

 

Micke och Caroline i virvelvinden

 

Caroline skulle även detta år åka prinsesskronorna

 

 

Den här åkttraktion snurrar så att man sitter upp och ner, men min tuffa dotter skulle ändå åka den

 

Caroline spänner fast sig

 

 

Kasta bollar för att få ner burkar hör ju också till på ett tivoli

 

 

Som avlsutningsvis blev det sockervadd.

 

 

Skrivet av Sandra 10 april 2010 klockan 15:14
























Av Sandra Sterner - 9 april 2010 12:15

Trots att man kom ihåg och jobbade igen i tisdags så tycker jag ändå att denna vecka har känts lång, Men nu så har det äntligen blivit fredag, och nu återstår det bara att jobba ett sista kvällspass, och sedan är det helg...skönt.

 

Nästa vecka är det min dagvecka, och det blir förstås lite jobbigt för en sån morgontrött person som jag är att gå upp vid 6-tiden på morgonen för att göra mig i ordning, men det bästa med dagskiftet är att det blir mera tid över till familjen på kvällen.

 

Kände mig för att ta sovmorgon i morse efter det att Caroline åkt iväg till fritids, men nu har jag gjort mig ordning för en ny dag, och sitter vid datorn med mitt förmiddagskaffe.

 

Börjar alltid min morgon med att ta vitaminer, och denna smak som är blåbär att väldigt god. Prova själva, finns att köpa på dom flesta matvarubutiker. 

 

Min frukost idag kaffe och ett glas med vitamindryck

 

Jag insåg igår eftermiddag på jobbet, hur det skulle bli med bilderna på Carolines nya kläder som jag köpte till henne. Lovade ju min läsare att vid nästa inlägg skulle bilder publiceras. Ringde upp Micke och frågade om han kunde vara schysst att ställa upp som fotograf och ta några bilder på Caroline i hennes nya kläder....och visst gjorde han det.

 

Min lilla glada solstråle poserade så fint igår eftermiddag, när Micke fotade henne i dom nya kläderna.

 

 

 

Skrivet av Sandra 9 april 2010 klockan 12:18

Av Sandra Sterner - 8 april 2010 13:15

Det blev tyvärr inte många timmars sömn för mig i natt och när jag till slut somnade så var det nästan dags att gå upp för att skicka iväg Caroline till  fritids.

 

Fast det inte blev allför sent igår kväll på jobbet så kände jag mig lite seg när jag kom hem. Kom in i en diskussion med min äkta hälft. Det slutade med att jag valde att flytta in till gästrummet och försökte få några timmars sömn.

 

I går åkte Caroline och jag upp till Haninge Centrum, och min lilla tjej blir mer och mer klädmedveten. Trodde att hon först av allt ville gå in på leksaksaffären BR, men det ville hon inte.

 

Nej, min bestämda dotter skulle först av allt gå och titta på kläder. Inne på Cubus hittade Caroline en jättesnygg skinnjacka som hon absolut skulle prova, och den satt perfekt snyggt på henne. Hon tittar med sin blåa ögon bedjande på mig, och säger:  Snälla mamma, kan du köpa den här till mig...snälla.

 

Som mamma har jag alltid haft svårt att säga nej till mina barn. Kunde omöjligt säga nej till Caroline som så gärna ville ha den snygga skinnjackan, så jag köpte den till henne ( och vad jag förstått så är det inne med skinnjackor i vår/sommar) 

 

Vi fortsatte våran shopping dag in på H&M och där inne på barnavdelningen gick hon lös igen på vårkläderna, och hittade en rosa tunika med ett tryck på en stor glittrande fjäril och även ett par rosa leggins. Caroline plockar det hon vill ha från ställningarna/ hyllorna och  mamma får snällt betala.

 

Caroline är så förtjust i sin nya skinnjacka, och i morse pratade hon om att hon skulle visa upp den för sin kompisar på fritids. Har ännu inte hunnit med att ta bilder på det Caroline shoppade igår, men kommer att lägga in bild på skinnjackan nästa gång jag skiver inlägg.

 

Efter shopping blev det ett besök på Mc Donalds till Caroline stora glädje, och hon mumsade i sig en Happy Meal, medans jag tog en paj och kaffe.

 

När vi ätit klart var det dags att gå till tandläkaren för undersökning och röntgen.Fick höra av tandläkaren att Caroline tänder var fina och att det nu återstår för henne att tappa 4 mjölktänder, och några hål fanns det inga. Caroline och hennes mamma blev förstås jätteglada över att höra det.

 

Nej, nu ser jag att klockan börjar bli alldels för mycket måste göra mig i ordning för att åka och jobba.

 

Skrivet av Sandra 8 april 2010 klockan 13:15

Av Sandra Sterner - 7 april 2010 11:45

Idag vaknade man till gråmulet väder, men det är ingen mening att klaga. Förhoppningsvis så kommer det bli fina väder till helgen, om man nu ska tro på det man läst om väderleksrapporeten.

 

Caroline likt många andra barn runt om i landet har nu påsklov, och fast hon egentligen kunnat stanna hemma från fritids så ville hon ändå åka dit igår för att få leka av sig och träffa sina kompisar. Men idag fick hon lov att stanna hemma, och det beror på att hon ska på undersökning  hos sin tandläkare (och hoppas innerligt att hon inte har fått några hål.)

 

Glömde tyvärr att meddela min chef igår på jobbet att jag skulle komma lite senare idag, men det får bli via telefon istället.

 

Fick idag en förfrågan ifrån produktionsbolaget Jarowskij, som nu har börjat spela in avsnitt av ett tv-program som heter Bubblan och som kommer att visas på Kanal 1. Men kände att det inte var min grej så jag tackade nej.

 

Nu ska jag strax säga till Caroline, att det är dags att avsluta dataspelandet. Vi ska nu upp till Haninge Centrum. Innan tandläkarbesöket som var kl:14 hade vi tänkt hinna med att besöka lite butiker och såklart så ska Caroline få äta på Mc Donalds idag.

 

Skrivet av Sandra 7 april 2010 klockan 11:44

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards