Alla inlägg under april 2010

Av Sandra Sterner - 6 april 2010 23:30

Så har veckan kommit igång och man har börjat jobba igen. Första dagen på jobbet efter att ha varit ledig sedan fredags, och så var det även mitt kvällspass....nice. Hmm, visst kändes det lite att börja jobba igen, men kvällen gick med rasade tempo och det kändes helt ok att komma i gång igen.

 

Vädret ute idag har även varit toppen, och det är underbart när solen skiner. Kan tänka mig att det inte bara är jag som blir på gott humör att vårsolens sken. Det var flera utav mina arbetskollegor som idag satte ute på eftermiddag rasten och drack kaffe och gissa vad jag längtar tills den riktiga sköna värmen kommer och man kan sitta ute från morgon till kvällen.

 

Konstigt nog så är jag inte specillet trött ikväll och tidigare på kvällen att jag skulle vara jättetrött när jag kom hem, men det är som bortblåst. Det blir väl till att läsa lite andra bloggar och surfa runt lite på internet innan det är dags att gå och lägga sig.

 

Skrivet av Sandra 6 april 2010 klockan 23:31

Av Sandra Sterner - 5 april 2010 17:00

Oj, vad tiden rusat iväg idag, och snart är kl:17. Men tänkte att jag nu skulle hinna med att skriva ett 2:a inlägg.

 

Nu har hela familjen här hemma avnjutigt en god middag som idag blev fläskkotletter och potatiskroketter, och då vi hade sparat halva flaskan med vin så räckte det även med ett glas var till oss båda.

 

Micke tog på sig att fixa middagen idag.....

 

Till min stora glädje, som smuttade på vinet som var kvar

Mitt humör känns redan bättre och kanske har det att göra med att jag är tillsammans med en riktig humoristisk kille, som kan få vem som helst att brista ut i skratt.

 

Nyss ätit klart, och slappar efter middagen i soffan.

 

Skrivet av Sandra 5 april 2010 klockan 16:54

Av Sandra Sterner - 5 april 2010 13:00

Åh, nej vakande i morse och såg att det kommit snö under natten. Jag som hade hoppats på att det inte skulle komma mera snö nu, men det är ju som sagt april månad, och ena dagen är det strålande sol och någon dag senare slår det om och börjar snö.

 

Det var tänkt från början att jag och Micke idag skulle sitta ute på våran baksidan, med varsin kopp med kaffe och njuta av vårsolen sken. Men så går det och snöar natten tills idag...och mitt humör är inte alls på 10-topp idag.

 

Micke var snabbt framme med skyffeln för att ta bort snön som kommit på trappen.

 

Sista dagen på påsken, och man får väl ändå försöka göra det bästa utav situationen, och istället hitta på någonting inne. Känner att jag varken orkar eller har någon större lust att ge mig ut på någon powerwalk idag, även om det skulle behövas. Imorgon börjar vardagen igen och min 2:a vecka med kvällpasset.

 

Skrivet av Sandra 5 april 2010 klockan 13:00

Av Sandra Sterner - 4 april 2010 17:45

Det känns alltid lika roligt när man har fått shoppa, och igår hittade jag lite nytt till både till mig och Caroline.

Tänkte att jag nu skulle lägga upp bilder på det som jag köpte igår.

 

Den här "rock" linnet fick Caroline av mig igår, och det är små paljetter över hela motivet.

 

Till mig hittade jag denna söta vår klänning.

 

Skrivet av Sandra 4 april 2010 klockan 17:42

Av Sandra Sterner - 4 april 2010 13:30

Strax efter kl:14 kom min ungar hit. Janne, Nina och Nova som hade varit hemma hos Johan. Körde över så många som fick plats i bilen, och det blev snart fullt hus här hemma igen. Tidigare på förmiddagen hade jag och Micke fått vara ensamma, och då passade vi på att åka upp till Haninge Centrum och jag kunde shoppa lite grann.

 

Men det finns inget som gör mig gladare än att ha samtliga av ALLA min underbara ungar omkring mig, och det händer ju inte allför ofta alla mina barn och jag ses samtidigt.

 

Det tradionella Big family photo...to all my love children

Det blev en lättare påskmiddag och efter det blev det kaffe/läsk och det dukades upp med både rulltårta, bullar och kakor. 

 

Nina tillsammans med sin pappa Johan och hans fästmö Lizzy

 

Jag valde dock inte att äta lika mycket som dagen innan, och det var hemskt så mätt jag blev då. Under eftermiddagen valde Nina och Janne att åka hem till Västerås igen.

 

Nina och coola Nova

 

Vi kramade om dom allihopa och nästa gång vi träffas har det säkert blivit sommar.

Janne på väg till sin bil och nu bär det av till Västerås

 

Skrivet av Sandra 4 april 2010 klockan 13:25

Av Sandra Sterner - 3 april 2010 13:45

Nu har jag och Micke haft några timmar ledigt och då passade vi på att åka upp till Haninge Centrum. Vädret ute är idag kanon fint och solen skiner och man kan verkligen nu känna att våren är på väg.

Känner mig mycket nöjd med dagen hittills och det är kanske för att jag fått shoppa lite grann. Hittade både kläder till mig och Caroline idag, och så var jag inne på Guldfynd och köpte ett par silverörhängen till Caroline, det börjar nu bli dags att byta ut örhängerna som Saho satte dit på henne. Åh, såklart blev det en flaska vitt vin och ett par öl till Micke...( något som jag absolut inte dricker så är det  öl....fy, så äckligt det smakar)


Nina, Janne och Nova åker skytteltrafik mellan mig och hennes pappa Johan. Denna gång ville även lillskruttan Caroline följa med, och det var inga som helst problem hon är alltid lika välkommen till Johan. Vi bor inte allt för långt ifrån varandra och då dom nu åker bil så tar det inte mera än 10 min.


Just nu för stunden sitter jag helt själv inne i datarummet Micke sitter ute på baksidan och njuter i fulla drag över det vackra vädret och försöker säkert få lite färg på sig. Om bara en halv timme är det snart fullt hus här hemma igen. Samtliga av mina ungar kommer över på påskmiddag....det ska bli så härligt!! Precis som igår så kommer jag såklart att fota, och bilder kommer läggas upp senare på bloggen.

 


 

Glad Påsk

 


 

Skrivet av Sandra 3 april 2010 klockan 13:45

 

Av Sandra Sterner - 2 april 2010 22:30

Jag hade satt mig ner med en kopp kaffe efter det att jag hade skrivit mitt förra inlägg. Caroline hade tidigare frågat mig om vi inte kunde spela ett sällskapspel tillsammans.

 

Medans jag gjorde ordning kaffet så plockade hon fram "Fia med knuff" och vi hade nästan hunnit spela klart då det ringde på dörren, och storasyster Nina, Janne och Nova stod utanför.

 

Janne, Nina och Nova som ser alldeles vettskrämd ut.

 

Nina, Nova, Caroline och Niclas

 

Moster Caroline kramar om sin systerdotter Nova

 

Caroline flög upp från stolen och skyndade sig ut i hallen för att krama om sin storasyster. Jag kom strax efter och kramade om dom alla tre. Micke som är en riktig hejare på matlagning, och idag tog han på sig att göra ordning middagen. Som bestod ungsstek kyckling med ris och currysås, och det var otroligt gott.

 

Micke marinerar kycklingen

 

Alla åt med god aptit och samtliga blev mätta och belåtna och min mage kändes som den stod i fyra hörn så mätt blev jag. Efteråt blev det kaffe men det var ingen som orkade något fikabröd eller kakor alla var så proppmätta.

 

Superglada över att se varandra Nina och Micke

 

 

Det är så härligt när Nova nu har lärt sig tala och man får höra henne småsnacka hela tiden.

 

Det är hur gulligt som helst med småbarn ( även om det för min del är färdigjobbat på den fronten, och det oavsett hur mycket du Micke tjatar) och alla som satt i köket brast ut i skratt när Nova försökte sig på att säga Micke och det istället blev: Micka bära Nova. Vilket han mer än gärna gjorde.

 

Nu börjar det bli sent och lugnet har börjat lägga sig över huset, och det blir nu en stund framför tv:n innan det är dags att gå och lägga sig. I morgon hade jag tänkt åka upp till Haninge Centrum för att inhandla mig på något gott att dricka...det är ju ändå påskafton.

 

 

 

Skrivet av Sandra 2 april 2010 klockan 22:29


















Av Sandra Sterner - 2 april 2010 14:00

Det har varit full fart här hemma på morgonen, och nu har vi kommit hem ifrån att ha storhandlat klart, och även köpt påskägg.

 

Ja, man får mycket för pengarna när man storhandlar

 

Denna påsk blev det dock inte dom tradionella påskäggen. Utan istället dom här som ser ut som kycklingar och är fullproppade med godis....men det blir först i morgon på påskafton.

 

Egentligen var det tänkt att vi skulle iväg och storhandla igår, men så ringde det i min mobil och det var Caroline gympalärare Bernt som berättade att Caroline hade gjort sig illa på gymnastiken, och att hon beklagade sig mycket över att ha ont i sitt ben.

 

Fick intrycket av Bernt som ringde mig, och dom visste inte om det var så pass illa så att benet var brutet ( då det även hade börjat svälla upp)eller om det bara var en stukning!! Fatta vilken panik jag fick där jag satt brevid Micke på bussen. Herregud, vi skynade oss på så mycket vi kunde och för att ta oss till Carolines skola.

 

 Framme vid Caroline skola så möttes vi av både lärare, skolsköterskan och så lilla omtöckna Caroline som kommer lirkade fram med små steg till mig. Lyfter upp min tunga unge och kramade om henne hårt, och ser att det inte är så stor fara med henne.

 

Skolsköterskan hade tittat på hennes ben och då Caroline kunde stödja sig på benet och även gå så var det bara en stukning...tack och lov för det. Jag var sedan tvungen att åka vidare till mitt jobb Micke och Caroline åkte hem med skolskjusen.

 

Nu idag har det inte märks så mycket av att Caroline skulle ha så ont och det var väl ändå så att det inte var så pass illa med henne. Hon är nästan precis som vanligt....mitt lilla yrväder.

 

Snart så kommer Nina, Janne och Nova hit. Först skulle dom stanna till hemma hos Ninas pappa Johan i Tungelsta. Men sedan kommer dom hit på påskmiddag. Kommer såklart att fota och bilder kommer att läggas upp senare på bloggen.


Skrivet av Sandra 2 april 2010 klockan 13:55

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards