Alla inlägg under december 2010

Av Sandra Sterner - 1 december 2010 12:45

Jag ska nog hinna med ett till inlägg innan det är dags för mig att ge mig av hemifrån.

Hjälp!! Jag vet inte om det är för att det snart är dags för mig att ha mina dagar, men mina hormoner spelar mig verkligen nu ett spratt. Jag känner mig allmänt svullen över magen och dessutom baken ídag.

 


Tyvärr har vi ingen fungerade våg hemma, (vi  hade en förut, men den skickade vi i soporna, då den varje gång, man ställde sig på den visade olika resultat)


   

Vi har heller inte fått arslet ur vagnen och gått iväg och köpt någon ny våg, men det måste snart göras. Snart är det jul och bara blotta tanken på all den julmat som kommer att dukas upp på bordet får mig att få dåligt samvete mot min kropp och det man vräker i sig all den feta maten.

Jag är övertygad att det är många som går mycket upp i vikt under julen.

För bara någon vecka sedan läste jag i tidningen Metro, att det står över 1500 överviktiga personer i Landstingets kö och väntar på att få en gratis bypass operation betald , utav oss skattebetalare. (Hmm, det är inte dit som jag vill att mina skattpengar ska gå till)

Vore det  inte enklare om man fick en del utav dom personerna att lära sig att det viktigast utav allt är att börja med att ändra på sin kost. Det jag menar med det är att man ska försöka sluta upp med att äta en massa sötsaker, dricka läsk, små äta mellan måtiderna. Dessutom är motion A-O det är minst lika viktigt som det man stoppar i sig. Även om man kanske inte orkar ge sig ut att springa i motionspåret, man kan ge sig ut på en powerwalk.

 

Skrivet av Sandra 1 december 2010 klockan 12:52

Av Sandra Sterner - 1 december 2010 08:30

Jag är redan igång med mitt första inlägg och det är egentligen inte likt mig att sitta och skriva vid den här tidpunkten på morgonen. I vanliga fall du jag har jobbat kväll så brukar jag passa på att vila en stund efter det att Caroline åkt iväg till skolan, och efter det att jag gjort ordning mig själv och donat och fejat här hemma så brukar det efter det vara dags för mig att uppdatera min blogg. Idag drar jag igång med min egen skapade adventkalender och jag kan lova att det tagit lite tid att leta reda på bilder som dessutom är lite udda. Då kanske det är dags att se vad som döljer sig bakom lucka nummer 1


                   ( Det är bara att dubbelklicka på bilden)

 


   
Skrivet av Sandra 1 december 2010 klockan 08:34

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards