Alla inlägg under juli 2008

Av Sandra Sterner - 10 juli 2008 21:00

Det var just det jag blev något paff !

Plöstligt kommer Micke hem ifrån jobbet och jag som trodde att han inte slutade förrän klockan 23.00

  

Jag står ute i köket och håller på med disken, när hör en välbekant röst i från hallen.

 

Jag går ut i hallen och möter upp Micke, som bäst håller på att släpa sin cykel genom hallen och vardagsrummet, för att ställa den på baksidan.

 

Sorry, Micke men ibland påminner du om  Björnes Magasin han som alltid ska gå och dra på sin lilla snigel. Den ända skilladen är att du har din cykel, och dra på.

 

Tidigare under kvällen hade Caroline varit ute och lekt med sina kompisar. Caroline och hennes vänner ville gärna ha picknick ute i det gröna.

 

Det tyckte jag var en bra ide och hjälpte min dotter och hennes vänner med att packa en korg med lite saft och kakor och så förstås en filt att sitta på. Caroline och hennes kompisar gick iväg en liten bort till lekparken. Där dom satte sig i gräset och drack sin saft och knaprade i sig kakorna.

 

Jag ropade in Caroline strax efter klockan 20 för att det var dags att hoppa i badet. Caroline ville inte alls bada speciellt länge idag, utan ropade redan efter 5 minuter att hon ville komma upp. Jag kände att jag kommer aldrig hinna bli klar med det jag har börjat med.

 

- Du får lov att sitta kvar i badet ett litet tag till.

 

När jag sedan återvände till badrummet, satt Caroline i badkaret och såg ut som ett litet russin. Det blev kanske lite för länge för den unga fröken i badet ändå.

 

Skrivet av Sandra 10 juli 2008 klockan 21:09

 

Av Sandra Sterner - 10 juli 2008 18:30

Så nu var middagen överstökad, alla är mätta och belåtna. Till barnen blev det fiskpinnar och potatis. Dom måste ha varit bra hungriga idag, vips så var maten slut på deras tallrikar.


Dom är så artiga och fina mina barn.Tackar alltid för maten när dom är klara, och sedan sköljer dom av sina tallrikar och ställer det i diskhon.


Själv tänkar jag mycket på vad jag stoppar i mig. Försöker att räkna kalorier i allt jag stoppar i mig och tanken är att jag vill gå ner yttligare några kilon och bli slankare.


Min middag blev:

 

* En halv burk med tonfisk i vatten

* 1 kokt ägg.

* 2 msk keso

* Halv gurka.

* Ett glas med jucie


  

Skrivet av Sandra 10 juli 2008 klockan 18:25

Av Sandra Sterner - 10 juli 2008 17:00

 

Nu har man kommit till mitten av veckan, och idag är det lill lördag.

 

Det känns fortfarande lite segt att komma upp på morgonen, efter att ha varit ledig hela juni.

 

Men jobba bör man, även om jag inte alltid har den minsta lust att göra det. Skulle gärna om jag fick betalt stanna hemma hela sommaren. Men alla dessa räkningar och andra utgifter måste ju betalas på något sätt.

 

Jag kollade min e-post och blev jätteglad. Hon som jag ska köpa kattungen av hade skickat nya kort på min lilla Isabelle.

 

 

                                  Visst är hon söt.....

 

Nu ska jag börja med middagen får se vad det blir för smaskens idag att äta.

 

 

Skrivet av Sandra 10 juli 2008 klockan 16:56

Av Sandra Sterner - 9 juli 2008 20:45

Tillbaka igen vid min dator, funderade igår på om jag skulle inskaffa mig på en liten bärbar dator, som man kan ta med sig lite överallt. Då man åker den långa vägen till jobbet.

 

 

Caroline är badat och tvättat, och hon har fått sitt kvällsfika som är oboy och smörgås med kaviar. Nu ville hon kolla lite på tv:n innan hon lägger sig för att sova.

 

Passade på då att göra ett kortare inlägg på min blogg.

 Jag fick ett rätt så lustigt sms från min kära pappa. Där han undrade över vilken adress jag hade till min blogg!!

 

Jaha, och jag som trodde att pappa suttit och läst min blogg i flera månader! Men där hade jag visst fel eller hade "pappsen" bara råkat tappat bort min blogg adress ?

Skrivet av Sandra 9 juli 2008 klockan 20:43

Av Sandra Sterner - 9 juli 2008 18:45

 

 

Så där ja, äntligen hemma igen.

 

Middagen fixade ungarna till sig själva!! Det kändes riktigt skönt att få slippa göra maten idag. Så nu fick jag det lite lugnt och skönt. Ska bara sitta,och  slappa ett tag.

 

Det kan behövas efter en lång dag på jobbet. Det skulle egentligen blivit flera bloggar skrivna igår. Men mitt älsklingprogram den Amerikanska serien av "So you think you cant dance" har börjat sändas igen på kanal 5.

 

Jag som verkligen älskar att dansa. När jag var yngre så gick jag och tränade jazz och showdance det var så fruktansvärt roligt att göra.

 

Jag var själv en gång och tävlade i programmet !Dance like a butterfly". En danstävling, som spelades från Viking Lines färjan Cinderella 2005, och som sedan visades på kanalen TV400

En otroligt rolig upplevelse att få kommentarer från en jury som satt och bedömde mig, för hur jag dansade. Skulle utan att tveka göra om det idag om jag fick chansen till att tävla i dans igen.

 

Nu skulle vara gott med en kopp varmt kaffe.

 

 
Skrivet av Sandra 9 juli 2008 klockan 18:38
 
Av Sandra Sterner - 8 juli 2008 16:00

 
Yttligare en dag avklarad på jobbet. Dagen flöt på riktigt bra, och tiden gick riktigt fort idag.

 

Jag hörde på radion idag att bussförarna yttligare en gång kanske ska ut i strejk. Det verkar som bråket mellan kommunal och arbetsgivaren aldrig får något slut. Att dom inte kan komma fram till någon lösning.

 

Alla har tyvärr inte egen bil, och alla kan tyvärr inte samåka med sina grannar!! Vakna upp snart och kom fram till en lösning!

Det är en hopplös situation för mig att ta mig till mitt arbete. Då det inte går att åka buss.

 

Nu ska jag precis som igår sätta igång med hushållssysslorna.

 

Skrivet av Sandra 8 juli 2008 klockan 16:04

Av Sandra Sterner - 7 juli 2008 23:30

 

 

Har ännu inte riktigt känt efter, hur det är att få vara alldeles för sig själv....pust vad skönt!! Men nu så har jag äntligen fått lite tid över till min blogg. Nu är kvällens alla göremål avklarade.

 

Känner mig nästan som "Askungen" med alla dessa sysslor som ska göras hemna.

 

 

Det som är rätt så lustigt med det här,är att min klänningen som min väninna skulle sy in till mig,är fortfarande inte klar...men jag hoppas den hinner bli färdig innan sommaren är slut.

 

Ibland känner jag att det skulle vara skönt att få komma iväg på en härlig kryssning. Sitta ute på däck och sola med en god drink i handen. Att få unna sig en spa behandling, bli insmord med oljor och få massage....det är så himla skönt. Äta & dricka gott, lyssna på musik och dansa. Micke kommer med stor sannolikhet att sjunga karoke på finlandsbåten, det går inte att stoppa honom, från det. 

 

Sist vi åkte iväg var den 30 december förra året, och då hade vi det skit roligt. Vi kom inte i säng förrän på morgontimmarna, och det var en resa att sent glömma. Det skulle kännas skönt att få komma iväg på något liknade igen....jag undrar bara när.

 

Skrivet av Sandra 7 juli 2008 klockan 23:24


Av Sandra Sterner - 7 juli 2008 16:30

 

Äntligen tillbaka hemma!!

 

Första dagen på jobbet efter att ha varit ledig en hel månad. Visst kändes det tungt att gå upp i morse och åka iväg, men semester har man ju inte i evigheter.

 

Som vanligt var det mycket att göra på jobbet, men det får ju tiden att gå fortare. Tänk om man skulle vara på jobbet och det inte fanns så mycket att göra, vad tiden skulle gå sakta då!

 

När jag kom hem var det bara dom stora pojkarna som var hemma. Niclas och Tobias är hemma hos sin pappa.

Jimmy gick nyligen till fritids för att hämta sin lillasyster Caroline.

Min älskling Micke jobbar kväll, och slutar inte förrän klockan 23.

 

Tyvärr så kommer inte Micke och jag hinna träffas så mycket under denna vecka. Jag måste lägga mig rätt så tidigt för att orka gå upp på morgonen. När jag har slutat min dag på jobbet så har Micke precis börjat jobba, så kommer det vara varannan vecka framöver

 

Nu ska jag ta itu med hushållsysslorna såsom matlagningen, tvätten, disken, m.m


Skrivet av Sandra 7 juli 2008 klockan 16:26

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards